2777
2789
عنوان

بچه پیش دبستانی

288 بازدید | 31 پست

دخترم میره پیش دبستانی صبحها خیلی اذیت میکنه تا بیدار بشه، وقتیم بیدار میشه کلی گریه میکنه و نق میزنه

چیکار کنم؟

حتی لباسشو تو رختخواب تنش میکنم طبیعیه بنظرتون ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شب زود بخوابه، بعدم ماست ودوغ شبا نده بهش بیحال میکنه ادمو

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین

عزیزممم

پسرمنم سال دیگه میره به امیدخدا😍

منمترس همین رفتارشو دارم

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

پسر منم پیش دبستانی میره ساعت ۱۰ خاموشی میزنم بچه ها که میخوابن با همسرم بیداریم البته بعضی شبا چون خودمم واقعا خسته میشم و خوابم میاد چون پسر کوچیکم ۳ سالشه 

سفیر سلامتی هستم خوشحال میشم بتونم کمکت کنم، یک قدم تا رسیدن به زیبایی و سلامتی🥰🥰🥰🥰🥰🥰 

شبا زود خوابش کن چون دیر میخوابه صبح سختشه بیدار شه دختر منم پیش دبستانی میره شبا نه الی نه ونیم میخوابه صبح ساعت هفت بعضی مواقع میبینی خودش زودتر از من بلند شده بعضی مواقع هم فقط یه بار صداش میزنم سریع بیدار میشه ولی یه شب ده ونیم خوابید صبح نمیتونست بیدار بشهدمیگفت مامان من دیکه نمیرم خسته ام میخوام بخوابم

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری

دقیقا من لباساشو تو رخت خواب بهش میپوشونم ،چون هنوز عادت نکردن،یادت نیس خودمون به چه سختی از خواب بیدار میشدیم یکم درکش کن،حتی بعلش اینا کن اینا عادیه 

بچه هام تنها امید زندگیه منن❤️

عزیزم شب زود بخوابونش

اذیت کنه تا بیدار شه طبیعیه

ولی این رفتار شما که تو رختخواب لباس تنش میکنی درست نیست. 

یه جوری مجبورش کن بلند شه دسشویی بره، صبونه بخوره، خودش لباساشو تنش کنه. خودت قلق شو بیشتر میدونی. ببین با شوخی و فیلم بازی کردن بهتره یا یه ذره بداخلاقی کنی باهاش. 

پسر منم پیش دبستانی میره ساعت ۱۰ خاموشی میزنم بچه ها که میخوابن با همسرم بیداریم البته بعضی شبا چون ...

دختر منم ۹ و نهایت ۱۰ میخابه اما صب کلافم میکنه دیروز انقد گریه کرد که از کوره در رفتم گفتن دیگه نمیبرمت مدرسه یه وضعی انقد گریه کرد که هنوز بغض داره

کاش قبل پیش دبستانی ی کلاس میذاشتینش تا عادت کنه ولی بله طبیعیه بچس و موقع خوابش.سعی کنین شبا زودتر بخوابه و برا صبحونش لقمه های فانتزی درست کنین تا ذوق کنه،بچه سیر خواب بشه نصف شب هم باشه بیدار میشه...پسر منم پیش دبستانیه