2777
2789
اره باهوش هم هست ولی خب یه سری کارارو پشت سرهم بهش میگیم نکن ولی باز انجام میده مثلا همه لامپای خون ...

به نظرت انتظارت از یه بچه یک و نیم ساله خیلی زیاد نیست؟ بچه شما حرف نمیزنه هنوز چطور انتظار حرف شنوی دارین ازش

استارتر من فکر نمیکنم مشکل شما بیش فعالی باشه شما احتمالا عدم تمرکز دارید به پزشک اگه مراجعه کنید و ...

آره می‌تونه فقط عدم تمرکز باشه ولی من هایپر بودنم دارم مثلاً یه جا بشینم دیوونه میشم باید حتما یا پامو تکون بدم یا دستمو کماکان یعنی تا الان که ۲۴ سالمه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرت انتظارت از یه بچه یک و نیم ساله خیلی زیاد نیست؟ بچه شما حرف نمیزنه هنوز چطور انتظار حرف شنوی ...

🥺🥺

چیکار کنم از بس این مریضا مد شده الان 

میترسم بعدا بگن بچت اینجوره دیر بهش رسیدی

استارتر من فکر نمیکنم مشکل شما بیش فعالی باشه شما احتمالا عدم تمرکز دارید به پزشک اگه مراجعه کنید و ...

سلام میشه لطفا بگی نوع سوم منظورت چیه؟

چون متوجه شدم نامزدم بیشفعاله و دارومصرف میکنه 

و اینکه کاری بزنه ب سرش انجام میده و اعتیاد داره و...

خیلی اذیتم😭

من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇
عزیزم این مورد یه مسئله ژنتیکیه که مغز  انسان رو درگیر می‌کنه این بچه ها یه چیزی بین آدم نرمال ...

بیش فعالی چه ربطی به عقب موندگی ذهنی داره؟ الان من از ازمون بیش فعالی ۹۰ نمره ۷۷ شدم ک بالاعه تازه هم عدم تمرکز دارم هم تکانشی هستم نمره آی کیوم ۹۷ شده ک ادمای باهوش از ۱۰۰ شروع میشه و بین باهوش و متوسط هوشم لطفا اطلاعات غلط به مردم ندید

برام دعای مرگ کنید شنیدم دعای نی نی سایتیا گیراس🌹