2777
2789
از بچگی تمرکز نداشتم و یه جا نشستن برام سخت بود معلم دبستانم گفت برو دکتر اما من درمان و دارو نخوردم ...

عزیزم من یه پسر سه و نیم ساله دارم خیلی شلوغه هر کی میبینه بخدا میگن جرا ایتجوریه😭😭😭😭اصلا ندیدم بشینه پیش من غذا بخوره  ولی مثلا شعر یاد میدم بهش زودی یاد میگیره اما اصلا نمیشینه با زوووور میخابونیمش

ینی هر بچه ای که زیاد شیطون باشه پیش فعاله🥺 میشه علائم بیشتری بگید

نه من شیطون نبودم زیاد ساکت هم بودم ولی نمی‌تونستم تمرکز کنم و مشق بنویسم حتی اگه خودمو مجبور میکردم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از بچگی تمرکز نداشتم و یه جا نشستن برام سخت بود معلم دبستانم گفت برو دکتر اما من درمان و دارو نخوردم ...

خودت میگی پیش فعالی یا دکترت گفت میشه علائمتون رو بگید چون منم مدام در حال راه رفتنم یه جا بند نمیشم مدام دارم خونع تمیز میکنم

ینی هر بچه ای که زیاد شیطون باشه پیش فعاله🥺 میشه علائم بیشتری بگید

نه شلوغی غیر طبیعی طوری که با نیم ساعت نشستن با بچه مشخص میشه این بچه با بقیه فرق داره مهم ترین علامتش اینه که این بچه ها اصلا تمرکز ندارن درس نمیتونن بخونن همیشه باید با جنگ و دعوا مجبورشون کرد کاری رو انجام بدن با حرف زدن قبول نمیکنن شرایط رو درک نمیکنن فرض کنین مثلا شما پول نداری ازتون یه وسیله میخواد وقتی بهش توضیح میدید شرایطم اصلا درک نمیکنه و اصرار داره رو خواسته ش ، تربیت پذیر نیستن

خودت میگی پیش فعالی یا دکترت گفت میشه علائمتون رو بگید چون منم مدام در حال راه رفتنم یه جا بند نمیشم ...

عزیزم تا دکتر نگه نمیشه گفت شما بیشتر تمیزی   یکی از علائم بیش فعالی به هم ریختگی و نامرتب بودنه و نمیتونن نظم رعایت کنن

نه شلوغی غیر طبیعی طوری که با نیم ساعت نشستن با بچه مشخص میشه این بچه با بقیه فرق داره مهم ترین علام ...

اخه من بچم الان یه سال و نیمشه درس نمیخونه که بفهمم چطوریه حرفم نمیزنه که بفهمم تربیت پذیر هست یا نه فقط خیلی شیطونه

عزیزم تا دکتر نگه نمیشه گفت شما بیشتر تمیزی    یکی از علائم بیش فعالی به هم ریختگی و نامر ...

😅 البته من همیشه شاگرد اول کلاس هم بودم الان بیشتر برا پسرم نگرانم که خیلی شیطونه میخاسم ببینم نکنه من دارم و به اون هم دادم😁

اخه من بچم الان یه سال و نیمشه درس نمیخونه که بفهمم چطوریه حرفم نمیزنه که بفهمم تربیت پذیر هست یا نه ...

شما لازم نیست نگران باشین شیطون بودن تنهایی دلیل بر بیش فعالی نیست خیلی از بچه ها هستن شیطونن ولی فوق العاده باهوش

شما لازم نیست نگران باشین شیطون بودن تنهایی دلیل بر بیش فعالی نیست خیلی از بچه ها هستن شیطونن ولی فو ...

اره باهوش هم هست

ولی خب یه سری کارارو پشت سرهم بهش میگیم نکن ولی باز انجام میده مثلا همه لامپای خونه رو روشن میکنه حواسشم هست که تا ازش غافل میشیم میدوعه یواشکی انجام میده

ندا جون جرا نمیتونن ازدواج کنن؟؟؟؟؟

عزیزم این مورد یه مسئله ژنتیکیه که مغز  انسان رو درگیر می‌کنه این بچه ها یه چیزی بین آدم نرمال و عقب مانده هستن به خاطر همون نمیتونن البته که من فقط نوع سوم یعنی شدید ترین حالت رو گفتم بقیه انواع فقط در حد کاهش تمرکز هست که با دارو میشه خیلی تمرکز رو بیشترش کرد 

عزیزم من یه پسر سه و نیم ساله دارم خیلی شلوغه هر کی میبینه بخدا میگن جرا ایتجوریه😭😭😭😭اصلا ندیدم ...

همین که شعر یاد میگیره نشونه خوبیه گلم همه بچه ها اینطورن