از بچگی تمرکز نداشتم و یه جا نشستن برام سخت بود معلم دبستانم گفت برو دکتر اما من درمان و دارو نخوردم ...
عزیزم من یه پسر سه و نیم ساله دارم خیلی شلوغه هر کی میبینه بخدا میگن جرا ایتجوریه😭😭😭😭اصلا ندیدم بشینه پیش من غذا بخوره ولی مثلا شعر یاد میدم بهش زودی یاد میگیره اما اصلا نمیشینه با زوووور میخابونیمش
ینی هر بچه ای که زیاد شیطون باشه پیش فعاله🥺 میشه علائم بیشتری بگید
نه شلوغی غیر طبیعی طوری که با نیم ساعت نشستن با بچه مشخص میشه این بچه با بقیه فرق داره مهم ترین علامتش اینه که این بچه ها اصلا تمرکز ندارن درس نمیتونن بخونن همیشه باید با جنگ و دعوا مجبورشون کرد کاری رو انجام بدن با حرف زدن قبول نمیکنن شرایط رو درک نمیکنن فرض کنین مثلا شما پول نداری ازتون یه وسیله میخواد وقتی بهش توضیح میدید شرایطم اصلا درک نمیکنه و اصرار داره رو خواسته ش ، تربیت پذیر نیستن
شما لازم نیست نگران باشین شیطون بودن تنهایی دلیل بر بیش فعالی نیست خیلی از بچه ها هستن شیطونن ولی فو ...
اره باهوش هم هست
ولی خب یه سری کارارو پشت سرهم بهش میگیم نکن ولی باز انجام میده مثلا همه لامپای خونه رو روشن میکنه حواسشم هست که تا ازش غافل میشیم میدوعه یواشکی انجام میده
عزیزم این مورد یه مسئله ژنتیکیه که مغز انسان رو درگیر میکنه این بچه ها یه چیزی بین آدم نرمال و عقب مانده هستن به خاطر همون نمیتونن البته که من فقط نوع سوم یعنی شدید ترین حالت رو گفتم بقیه انواع فقط در حد کاهش تمرکز هست که با دارو میشه خیلی تمرکز رو بیشترش کرد