2777
2789
عنوان

جهازو مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1146 بازدید | 86 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قشنگ تره بنظرتون؟ این گاز جدیدا که چندتا فر دارن دیدین؟

نه من اون مدل گاز رو ندیدم 

یه چیز دیگه م قبل جهیزیه باید توجه کنی به جاش هس 

مثل آشپرخانه بزرگا یا نه 

اگا کوچیکه تا جدا نمیتونی بگیری 

اخ ه اون دختره باباش دزدو شیشه ایه بخدا عین روز برام روشنه تعریف جهازش همش دروغ بوده.

بقرآن همش دروغه من نامزد بودم مادرشوهرم انقدر از جهاز اینو اون تعریف میکرد فلانی اینو آورده اونو آورده به جون بچه م همون آدما وقتی جهازمو چیدم انگشت به دهن مونده بودن میگفتن کاش عروس ماهم از اینا بیاره دخترشونم جلو خانواده من با مامانش دعوا کرد چرا برای من از اینا نخریده بودی باید الان بخری

گوه میخوره اون کیه امشب کاری بهش کردم هر چی گفت زنگ بزنم حرف بزنیم گفتم نمیخام صداشو بشنوم

الان بهترین فرصت هست که جای خودت رو تو دل شوهرت باز تر کنی و جای مادر کم عقل رو تنگ تر . روشی که بهت گفتم خیلی جوابه ! دیگه کش نده . طوری رفتار کن که انگار اتفاقی نیفتاده . برو خونه شون . خیلی حرف نزن گاهی هم لبخند کوچیک و رفتار کاملا مودبانه . این یک بلیط خوب برای تو پیش همسرت هست . بیخودی خرجش نکن . در آینده به دردت می خوره . الان کش دادن موضوع به نفعت نیست    

مگه خونتون کنار خونه مادرشوهرته که خودشو رسوند واسه جهاز دیدن

خاک تو سرم شوهرم گفت نمیخاد بیاد گفتم نه بیاد ببینه چقد چیز بردم ذوق کنه اصلا صدو هشتاد درجه عوض شده بود

الان بهترین فرصت هست که جای خودت رو تو دل شوهرت باز تر کنی و جای مادر کم عقل رو تنگ تر . روشی که بهت ...

شوهرم اونجوری نیست که فک کنی پشه برا مادرش ارزش قائل نیست همه جوره به حرفمه الان فقط باید پوز این ریقو رو بمالم