2777
2789
عنوان

آمپول دگزامتازون در بارداری

14781 بازدید | 45 پست

سلام وقتتون بخیر 

من هفته ۱۶ هستم ،دکتر عمومی به دلیل سرماخوردگی و آنفولانزا ،برام یک دوز آمپول دگزامتازون تجویز کردند،من نمیدونستم که مصرفش خطرناکه واقعا،هر چی هم به خانم دکتر و همینطور تزریقاتی گفتم که من باردارم،گفتند مشکلی نداره،الآن متوجه شدم که نباید مصرف میکردم،آیا با یه آمپول مشکل خاصی به وجود میاد،راهی هست که اثر و عوارض اون کمتر بشه

ممنون میشم راهنمایی کنید

۲. دوستان 

پسرم الآن تب شدید داره،خواهش میکنم هر کی میدونه جوری تب رو سریع ببارم پایین راهنمایی کنه ممنون میشم دکتر هم بردمش ولی افاقه نکرده

اولی رو اطلاع کافی ندارم

برای تب پسرت اگه زیاد بالاست شیاف بزار زود میاره پایین

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

آمپول چون سه ماهه وسط بارداری هستی ایرادی نداره

پیاز رو حلقه حلقه کن بزار کف پاش تبش میاد پایین

پسر قشنگم کی بشه برات برم خواستگاری؟ 😍❤️ای جاااانم فکر کن عروسیت 😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول شياف اگر وزنش كمه ١٢٥ ميلي و اگر بالاست شياف كامل ٣٢٥. بعد بيست دقيقه اگر پايين نيومد تشت رو پر اب ٣٢ درجه كنيد و از گردن به پايين به مدت بيست دقيقه در اب بدن شويه كنيد. 

اولی رو اطلاع کافی ندارم برای تب پسرت اگه زیاد بالاست شیاف بزار زود میاره پایین

شیاف اصلا جواب نداد براش گذاشتم،دوساعت شد یه کم پایین نیاورد،واقعا خودم موندم 

آمپول چون سه ماهه وسط بارداری هستی ایرادی نداره پیاز رو حلقه حلقه کن بزار کف پاش تبش میاد پایین

ممنون عزیزم

پیاز هم اتفاقا براش گذاشتم،ولی نمیاد پایین شاید نیم میاد پایین دوباره ۵ دقیقه نشده میره بالا

دگزا نبايد زده بشه.  ولي خطرناك نيست كه بخواد اتفاق خاصي هم بيفته. مطمئن باش دكترتون از ماها بيشتر ميدونه. منم سرماخوردگي در ماه يه بارداري داشتم دكتر گفت به خانم باردار دگزا نميزنيم. فكر كنم  البته دقيق نميدونم چون باعث ميشه تا مدتي جذب كلسيم بدن كاهش پيدا كنه

شیاف اصلا جواب نداد براش گذاشتم،دوساعت شد یه کم پایین نیاورد،واقعا خودم موندم 

پاشویه کن یا اگه خونه خاکشیر داری یکم خیس کن بشور بهش بده بخوره خنکیه اونم تبش میاره پایین

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

ممنون عزیزم پیاز هم اتفاقا براش گذاشتم،ولی نمیاد پایین شاید نیم میاد پایین دوباره ۵ دقیقه نشده میره ...

پاشویه رو تند تند انجام بده و شیاف بزن 

پسر قشنگم کی بشه برات برم خواستگاری؟ 😍❤️ای جاااانم فکر کن عروسیت 😍😍😍
دگزا نبايد زده بشه.  ولي خطرناك نيست كه بخواد اتفاق خاصي هم بيفته. مطمئن باش دكترتون از م ...

البته بگم عزیزم دکتر خودم نبود ،دکتر عمومی بود،مجبور بودم برم چون خودمم اصلا حالم میزون نبود