2777
2789

استارتر بذار بره ولی کوفتش کن . از هر روشی که بلدی . 

عکس بلیطت رو بفرست واسش بعد اینکه به مکان مورد نظر رفتی . 

چه میدونم دس بذار رو نقطه ضعفش . اینور هم خوش بگذرون . اگه پیام داد یا زنگ زد بگو کاش میذاشتم زودتر ازین بری . 

هیچ  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر بذار بره ولی کوفتش کن . از هر روشی که بلدی .  عکس بلیطت رو بفرست واسش بعد اینکه به مکا ...

نمیذاره من ژل لب بزنم،و خیلی چیزا،بخدا با لج بره همه رو انجام میدم

استارتر بذار بره ولی کوفتش کن . از هر روشی که بلدی .  عکس بلیطت رو بفرست واسش بعد اینکه به مکا ...

استارتر میگه نمیزاره تا سر کوچه هم تنها بره 

بعد شما میگی عکس بلیط بفرست براش؟؟؟

وای عزیزم،یادته،بخدا حالم خیلی بده ،میام اینجا کمکم کنید

همسرم عشق فوتباله ...گاهی میشینه تکرار بازی ها رو نگاه میکنه ....اگه عشق فوتباله ...تا حالا ازش خطا ندیدی ...موقعیتشم دارین ....بزار بره با انرژی برگرده

❤️
همسرم عشق فوتباله ...گاهی میشینه تکرار بازی ها رو نگاه میکنه ....اگه عشق فوتباله ...تا حالا ازش خطا ...

عشق فوتبال خیلی هست،ولی واقعا نمی‌دونم چجوری ادمیه،نمیدونم اونجا چکار می‌کنه 

عزیزم برات نوشته بودم که تعطیل شد تاپیک.من باشم مشکلی ندارم.اخه چرا یه انسان بالغ و عاقل که خطایی هم نکرده و بهش اعتماد دارین نباید سفر یا هر برنامه تفریحی سالمی رو داشته باشه؟من متوجه نمیشم.

هر کاری که شروع شده بالاخره یه روز تموم میشه.
استارتر میگه نمیزاره تا سر کوچه هم تنها بره  بعد شما میگی عکس بلیط بفرست براش؟؟؟

اوهوم . 🙂

وقتی شوهرش رفت قطر عکس بلیط بفرسته و اونور کوفتش کنه . من این کارو کردم با همسر سابقم . بعد از جدایی که پشیمون شده بود اعتراف کرد که بهترین کار رو واسه ادب کردنم کردی ولی من خر بودم نفهمیدم چقد عاشقمی . 

هیچ  
همسرم عشق فوتباله ...گاهی میشینه تکرار بازی ها رو نگاه میکنه ....اگه عشق فوتباله ...تا حالا ازش خطا ...

کاش پروفایلت رو نمی‌دیدم... خیلی بدجنسی...

دهنم آب افتاد😞 مسواک زدم....😭

با افتخار دختری شیعه از تبار سادات هستم ما اهل کوفه نیستیم سید علی تنها بماند مگر امت بمیرد علی تنها بماند. اللهم عجل لولیک فرج 💚 کاربر جدید نیستم کاربری قبلیم با عضویت پنج ساله ترکید‌.
عشق فوتبال خیلی هست،ولی واقعا نمی‌دونم چجوری ادمیه،نمیدونم اونجا چکار می‌کنه 

مگه ازش چیزی دیدی ؟؟؟؟ مردا هم نیاز دارن گاهی اوقات تنها باشن یا با دوستاشون تنهایی جایی برن .....

❤️