الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم برات نوشته بودم که تعطیل شد تاپیک.من باشم مشکلی ندارم.اخه چرا یه انسان بالغ و عاقل که خطایی هم نکرده و بهش اعتماد دارین نباید سفر یا هر برنامه تفریحی سالمی رو داشته باشه؟من متوجه نمیشم.
استارتر میگه نمیزاره تا سر کوچه هم تنها بره بعد شما میگی عکس بلیط بفرست براش؟؟؟
اوهوم . 🙂
وقتی شوهرش رفت قطر عکس بلیط بفرسته و اونور کوفتش کنه . من این کارو کردم با همسر سابقم . بعد از جدایی که پشیمون شده بود اعتراف کرد که بهترین کار رو واسه ادب کردنم کردی ولی من خر بودم نفهمیدم چقد عاشقمی .
همسرم عشق فوتباله ...گاهی میشینه تکرار بازی ها رو نگاه میکنه ....اگه عشق فوتباله ...تا حالا ازش خطا ...
کاش پروفایلت رو نمیدیدم... خیلی بدجنسی...
دهنم آب افتاد😞 مسواک زدم....😭
با افتخار دختری شیعه از تبار سادات هستمما اهل کوفه نیستیم سید علی تنها بماند مگر امت بمیرد علی تنها بماند. اللهم عجل لولیک فرج 💚 کاربر جدید نیستم کاربری قبلیم با عضویت پنج ساله ترکید.