2777
2789
عنوان

بارداری زیر یک سال

153 بازدید | 21 پست

دخترا نظرتون راجب بارداری چیه؟ اونم وقتی یک سالم از ازدواجت نگذشته باشه؟ حالم خوب نیست فردا باید بیبی‌چک بگیرم از الان استرس دارممم

قرار مون شد رفتن از اين دود و دم و سياهی،قرارمون شد رشت و چای گيلانی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چه ربطی داره هر وقت ادم امادگیشو داشته باشه 

ضایع نیست؟ حس می‌کنم زشته، دوستامم یکم بیشورن دیگه میشم سوژه دستشون..

اشتباه من خودم زود اقدام کردم البته از بابت داشتن دخترم خدا رو شکر میکنم ولی اگه بچه نداشتم شاید برا ...

وای خدا حفظش کنه🥺 نمی‌دونم خودمم موندم

ضایع نیست؟ حس می‌کنم زشته، دوستامم یکم بیشورن دیگه میشم سوژه دستشون..

ن چه ضایعه ای بگو زندگیه خودم خودم دوست دارم والا دوستات متاهلن یا مجرد مجردن که زیاد صمیمی نشو چون درک ندارن

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
ن چه ضایعه ای بگو زندگیه خودم خودم دوست دارم والا دوستات متاهلن یا مجرد مجردن که زیاد صمیمی نشو چون ...

هم متاهل هم مجرد.. یکیشون سه ساله ازدواج کرده اما قصد بارداری نداره کلا یکی دیگه هم دوسال اون هم همینطور. سه تاشونم مجردن کلا غافل از دنیا😂

مرسی عزیزم اول خوب شوهرتو بشناس بعد اقدام کن عزیزم 

اگه تا الان به فنا نرفته باشم چشم😂⁦♥️⁩

هم متاهل هم مجرد.. یکیشون سه ساله ازدواج کرده اما قصد بارداری نداره کلا یکی دیگه هم دوسال اون هم همی ...

بیخیال بابا من کلا با دوستام زیاد نمیگردم همشونم مجردن یکیش تازع نامزد شده اونم گم و گور شد پیدا نمیشه ولی خیلی بهم میگفت وای چرا اینجوری کردی اونجوری کردی الان گمش زده

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم