2777
2789
عنوان

شما بودید....

87 بازدید | 16 پست

شما بودید تو ۳۷ سالگی با یه بچه جدا می‌شدید به امید اینکه عشق رو تجربه کنید؟ 

گاهی میگم آدم فقط یه بار زندگی میکنه چرا نباید عشق و محبت واقعی رو لمس کنه دوباره میگم نه باید به خاطر بچه بگذری😔

شوهرم باهام معمولیه..خیلی دوست داشتم مثل یه عاشق باهام رفتار کنه ولی اینجوری نیست و نمیتونه هم باشه نه بلده نه میخواد یاد بگیره

که جهان رنج بزرگیست...نگارا تو بخند

بله

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید قبل از اینکه بچه دار میشدی به این فکر میکردی       الان اگه طلاق بگیری اون بچه آسیب میبینه      چون در قبال اون بچه مسئولیت داری

رنگین کمون های زندگیتو بشمار نه طوفان هاشو...✋            به بعضیا باید گفت آروم تر برو شعورتم بهت برسه🤝    بعضی از نشدنی زندگیتونو بذارین به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد👍    آدمها وقتی نمی تونن مثل گذشته ازت استفاده کنن میگن چقد عوض شدی🙂      اگه داشتم نظر میدادم و نظرم درست بود سن و سالمو بهونه نکن .... عقل و شعور به سن و سال نیست   .....                              ماتیلدا : زندگی همیشه به این سختیه یا فقط وقتی                           بچه ای اینطوره؟                                                                                           لئون:همیشه اینطوره!            🌱    دیالوگ فیلم لئون حرفه ای  
کتاب ملت عشق رو بخون  شاید به دردت بخوره  ولی اون بچه گناهی نداره قبل وجود داشتنش بای ...

خیلی وقت پیش خوندمش...خیلی جسور بود اون زن

موقع ای که بچم اومد اکی بود..کم کم توجهش کم شد

عزیزم سخته ولی انتظار نداشته باش مثل دخترای نوجوون اونم با یک بچه عاشق بشی و عاشقت بشن شرایط فرق کرد ...

موافقم....احتمالا اینکه دوباره عشق رو تجربه کنم خیلی کم شده

اگه غیر از این رفتار عاشقانه ای که نداره مشکل خاص دیگه ای تو‌زندگی باهاش نداری،منظوذم اینکه معتاد نیست،خسیس نیست،دست بزن نداره،احترامتو داره،خانواده دوسته و .... و فقط مشکل سردی رفتارشه من‌بودم جدا نمیشدم،چون‌واقعا تضمینی نیست که بعدش بتونم یه عشق واقعی رو‌که میخوام پیدا کنم و تجربه اش کنم.

اگه غیر از این رفتار عاشقانه ای که نداره مشکل خاص دیگه ای تو‌زندگی باهاش نداری،منظوذم اینکه معتاد نی ...

موافقم🤗

ذاتِ خــوب وَ دِل بُـــزرگ ایـن دوتـا هـیـچـوَقـت خَــریــدنـی نـیـسـت🌱♥️
موافقم....احتمالا اینکه دوباره عشق رو تجربه کنم خیلی کم شده

ولی تو میتونی خوش بگذرونی تا یادت بره عشق نداری قرار نیست همه ی آدما طبق قانون زندگی کنن خیلیا عاشق نمیشن خیلیا تجربه نمیکنن نزار مانع زندگیت بشه

هیچ!
اگه غیر از این رفتار عاشقانه ای که نداره مشکل خاص دیگه ای تو‌زندگی باهاش نداری،منظوذم اینکه معتاد نی ...

نه اینا رو نداره خدا رو شکر

ولی توجهش به جزئیات خیلی کمه...مثلا تا حالا نشده یه چایی برای من بریزه یا یه کار خاصی برام انجام بده

درسته احتمال اینکه کسی رو پیدا کنی که همه جوره بپسندید خیلی کمه

ولی تو میتونی خوش بگذرونی تا یادت بره عشق نداری قرار نیست همه ی آدما طبق قانون زندگی کنن خیلیا عاشق ...

درست میگی عزیزم..سعی می‌کنم اینو به خودم یادآوری کنم مدام

ولی یهو یه صحنه عاشقانه ای میبینم دلم میگیره...باید رو خودم کار کنم