2777
2789
نماز اول وقت بخون..همه چیز تو نمارصبح و نماز شب هست

برای نماز تنبلی میکنم خیلی پشیمونم جوونیم داره میره و نشد درست بخونم چیکارکنم خواهری

کاربرای پیگیر من با اکانت جدیدم تو سایتم بگردین اونو پیدا کنین هی ریپلای کنین 😂از این اکانت میخوام تعلیق شم ولی شماهایی که گروه میزنین و ادم جمع میکنین که تا من پست بزارم بیاین خلافش نظر بدین آدمایی که لو میدنتون رو خداوکیلی اد نزنین😂 اینکه شما پیگیر منی نشون دهنده اینه که خوشت میاد تایمتو درباره من بگذرونی اگه از من بدت میومد که باید اسمم میومد حالت بد میشد نه اینکه پیگیر کاربریام از سال ۹۹ تاالان باشی زرنگ شو اینبار گروه زدی کساییو اد کن که واقعا بشناسیشون نه کسایی که بیان لو بدن داری پشتم چقد بد میگی اینکه توپیگیر منی چیزی از من کم نمیکنه کاش حداقل چیزی ب تو اضافه کنه اخه تایم میزاری پیگیری میکنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش بحالتون  تا حالا جواب منو ندادن  سقط مکررم و از آخرین سقطم دیگه حامله نشدم  ما ...

ببین متوسل شو به علی اصغر بخدا جواب میگیری..یه عریضه ام بنوبس به حضرت عباس قسمش بده به برادرش امام حسینمون. حضرت عباس صبرش کمه زود میده

خدا هست❤️🩷🧡🤎💜🩵💙💚💛🩶
من انقدر وابستشم بند کفشمم ازون میخام.. کلیپ شهادتشو تو گوشیم دارم همش اونو میبینم دختر بودم خواب دی ...

مث من😍

این کاربری دست دونفره اگه تاپیک ها متفاوت بود براتون سوال نشه🥰
بخدا براتون دعا میکنم البته بگم من با دل شکسته سراغش میرم.برای تولدش قرآن هدیه بدید ببینید چه میکنه ...

توروخدا نذر کن برام خودم ببرم مسجد بدم توروخدا.واس کارم و واس بختم 😭.من به هر دری میزنم جواب نمیگیرم

بلاخره باز میشه این در صبح میشه این شب😔
دختر بودم خضرو انجام دادم اذان صبح دادزود نمازتو بخون برو پایین به جارو بزن یه آبم بگیر یابا شلنگ یا ...

عزیزم منم می ترسم همسایه ها منو ببینن ، برم در در وردی اصلی ساختمان ؟ یعنی درو باز کنم سر کوچه رو جارو کنم ؟ 

خدایا شکرت ❤️ مطمئن باش همون خدایی که یونس رو از دل ماهی نجات داد، خدای شما هم هست ، شما رو هم از غم و غصه نجات میده و دعایت را مستجاب میکنه❤
عزیزم منم می ترسم همسایه ها منو ببینن ، برم در در وردی اصلی ساختمان ؟ یعنی درو باز کنم سر کوچه رو جا ...

آره واس همین میگم تااذان داد نمازو بخون بدو پابین یه جارو یه آب یکم دعا بدو بیا خونه چون بعضیا زود میرن سرکار آدمو میبینن ولی حاجت میده تو اون مدتم مراقب زبونت و نمازتو اینا باش

خدا هست❤️🩷🧡🤎💜🩵💙💚💛🩶
آره واس همین میگم تااذان داد نمازو بخون بدو پابین یه جارو یه آب یکم دعا بدو بیا خونه چون بعضیا زود م ...

باشه عزیزم ممنون

خدایا شکرت ❤️ مطمئن باش همون خدایی که یونس رو از دل ماهی نجات داد، خدای شما هم هست ، شما رو هم از غم و غصه نجات میده و دعایت را مستجاب میکنه❤

پسر خالم دستش رف زیر دستگاه ۳تا انگشتش قط شد براش پیوند زدن گفتن اگ پیوند پس بزنه باید تا یکشنبه بیاین قط کنیم انگشتاشو رفتن دکتر برا معاینه گفتن اره انگشت سیاه شده پیوند پس زده باید یکشنبه بتوابه بیمارستان براش قط کنیم 

خالم شب و روزش گریه شده بود نذر سفره حضرت ابوالفضلکرد چن روز قبل عمل سفره رو انداخت یکشنبه ک رف برا عمل در کمال ناباوری گفتن سیاهیا خوب شده پیوند و قبول کرده😭😭😭😭

توروخدا نذر کن برام خودم ببرم مسجد بدم توروخدا.واس کارم و واس بختم 😭.من به هر دری میزنم جواب نمیگیر ...

ببین نذر میکنم حاجتتو بگیری به ۱۳۳ تا ففیر غذا بده ۱۳۳ حروف ابجد حضرت عباسه. حضرت عباس عشق منه منو از بی آبرویی نجات داد.. بخدا قسم نه شهرکوچکم نه روستا تو همین تهران اقوام گفتن این مجرده نزارید سوهراتون زیاد ببیننش... بهش گفتم نجاتم بده بهم آبرو بده ولی دلم شکستااااااااا... بهش حرفامو زدم...الان وضعیت خیلییییی عوض شده تک تک اونا یا جدا شدن یا یجور دیگه.... بعدم میگن تو دلت پاکه به ما دعا کن...من اون موقع یعتی دلم پاک نبود؟؟؟ الان چون خدا آورد منو بهترین جای تهران شدم دل پاک؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خدا هست❤️🩷🧡🤎💜🩵💙💚💛🩶
شبا میرم نزدیک مسجدش یه عالم حرف میزنم میام من مرده ی اون بی صبریشم...  بداد بی کس و کارا و فقی ...

میشه این دفعه رفتنی برای منم دعا کنین بگین یه نگاهی کنه بهم لطفا

قرار بود الگو بشم درس عبرت شدم