2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حضرت عباس مثل یه دوسته نمیدونم چقدر باور میکنید ولی هرروز هست همش هست کلا در پناهشم.. عقدمم شب تولدش ...

شما کربلا هستین

عزیزم منم خیلی مشکل دارم سلام منو به آقا برسون شما که پیشش آبرو داری منم دعا کن

سخت بود ولی گذشت.                                           نمیدونم چه جوری ولی خدا درستش کرد.                          حسبنا الله و نعم الوالوکیل.
شما کربلا هستین عزیزم منم خیلی مشکل دارم سلام منو به آقا برسون شما که پیشش آبرو داری منم دعا کن

نه فدات شم من تهرانم آرزوم بود بیام منطقه ۲ زندگی کنم... نو خیابون بعد مسجد حضرت عشقمه... گاهی گیرم پیشش حرف میزنم میام

خدا هست❤️🩷🧡🤎💜🩵💙💚💛🩶
شما کربلا هستین عزیزم منم خیلی مشکل دارم سلام منو به آقا برسون شما که پیشش آبرو داری منم دعا کن

من انقدر وابستشم بند کفشمم ازون میخام.. کلیپ شهادتشو تو گوشیم دارم همش اونو میبینم دختر بودم خواب دیدم با تاپ و شور ت تو کربلام بزور خودمو به ضریح رسوندم همه باحجاب بودن بجز من...معبر گفت اون تقوات بوده کم بوده ولی چون دوستت داره طلبیدتت

دوباره پارسال تو خواب کس دیگه تو کربلا بودم باشلوار و تی شرت گفتم خداروشکر تقوام ببشتر شد😅😅😅

چون منو ببینی میگی تورو چه به حضرت عباس ولی نفسم بنده بهش..

خدا هست❤️🩷🧡🤎💜🩵💙💚💛🩶
برای ازدواجتون چکار کردین بگین ابجیم احتیاج داره واقعا

من صادقانه بگم ۴۰ روز جلو در را آب و جارو کردم برا دبدن حضرت خضر روز ۲۸ همسرم اومد آمورشگاه برا کار حسابداری برا مالیات منو دید و درخواست آشنایی برای ازدواج داد ۶ ماه بعد اومد خ استگاری.قبلشم قرآن کامل خوندم برای تولد حضرت عباسم بهش هدیه دادم.امتحان کنید خضرو

خدا هست❤️🩷🧡🤎💜🩵💙💚💛🩶
من انقدر وابستشم بند کفشمم ازون میخام.. کلیپ شهادتشو تو گوشیم دارم همش اونو میبینم دختر بودم خواب دی ...

میشه حاجت مارم ازش بخوای‌.من هرچی صداش زدم جوابی نشنیدم خیلی محتاج دعام

بلاخره باز میشه این در صبح میشه این شب😔
میشه حاجت مارم ازش بخوای‌.من هرچی صداش زدم جوابی نشنیدم خیلی محتاج دعام

بخدا براتون دعا میکنم البته بگم من با دل شکسته سراغش میرم.برای تولدش قرآن هدیه بدید ببینید چه میکنه این بزرگمرد باوفا

خدا هست❤️🩷🧡🤎💜🩵💙💚💛🩶
من صادقانه بگم ۴۰ روز جلو در را آب و جارو کردم برا دبدن حضرت خضر روز ۲۸ همسرم اومد آمورشگاه برا کار ...

عزیزم خونتون ویلایه؟  ، ما خونمون آپارتمانیه چطوری این کارو بکنم ؟ هر روز صبح چه ساعتی قبل اذان باشه ؟

خدایا شکرت ❤️ مطمئن باش همون خدایی که یونس رو از دل ماهی نجات داد، خدای شما هم هست ، شما رو هم از غم و غصه نجات میده و دعایت را مستجاب میکنه❤
من انقدر وابستشم بند کفشمم ازون میخام.. کلیپ شهادتشو تو گوشیم دارم همش اونو میبینم دختر بودم خواب دی ...

خوش بحالتون 

تا حالا جواب منو ندادن 

سقط مکررم و از آخرین سقطم دیگه حامله نشدم 

ماه گذشته آی وی اف کردم و توسل کردم به حضرت عباس ولی نگرفت 

خواهش میکنم منو دعا کن

سخت بود ولی گذشت.                                           نمیدونم چه جوری ولی خدا درستش کرد.                          حسبنا الله و نعم الوالوکیل.
فعلا چله بقره گرفتم دعا کنید حاجت بگیرم. قبلا از حضرت عباس حاجت گرفتم برای ازدواج.مهریم حروف ابجد ا ...

ان‌شالله حاجت میگیری دوباره.. برام دعا کن گلم💛

آگاه باش عالم هستی ز بهر توست🌻 غیر از خدا هرآنچه بخواهی شکست توست... (هر موقع از تاپیک یا نظراتم حس خوبی گرفتی، یه صلوات واسه شهید ابراهیم هادی بفرست😊🌱)
عزیزم خونتون ویلایه؟  ، ما خونمون آپارتمانیه چطوری این کارو بکنم ؟ هر روز صبح چه ساعتی قبل اذان ...

دختر بودم خضرو انجام دادم اذان صبح دادزود نمازتو بخون برو پایین به جارو بزن یه آبم بگیر یابا شلنگ یا با بطری دلستر آب بریز یکم دعا کن بیا.میگن حضرت خضرو میبینی من ندیدم ولی اثرشو دیدم خونمونم آپارتمانی بود خلاصه قبل طلوع برو.طلوع نشه اصلا. یکم دیربشه مردم میرن سرکار میبیننت من دوس نداشتم ببینن منو.ضمنا قانونش اینه قبل طلوع رفته باشی عزیز دلم

خدا هست❤️🩷🧡🤎💜🩵💙💚💛🩶