2777
2789
عنوان

خانومای متاهل کمکم کنید

311 بازدید | 41 پست

چند ماه پیش تو گوشی شوهرم فیلم بد دیدم هزار بار قسم خورد ک من ندیدم گوشی دست دوستم بوده

ولی من حس میکنم دروغ میگفت

شغل شوهرم مغازه داره فقط اقا هستن خانوم نمیره مغازش شغلو نپرسید لطفا 

بعد امروز تو کیفش ژل لوبریکانت دیدم جون بچمون رو قسم میخورع مبگه مال یکی از مشتری هام بوده گذاشته رو میز گفت نمیخوام منم گذاشتم کشو مال خیلی وقت پیشه الان اوردم خونه

بنظرتون چیکار کنم اینو میدونم الکی جون بچمونو قسم نمیخوره چیکار کنم درست بشه بخدا نمیدونم چرا بعد زایمانم شکاک شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نکنه خودارضایی میکنه

پروردگارا حمایت مستقیم تورا میخواهم❤پروردگارا حفاظت مستقیم تورا میخواهم ❤پروردگارا عشق تورا میخواهم❤هر نشانی جز نشان عشق را از وجودم پاک کن🌱❤🌸

فیلم بدو که همه دارن و نگاه میکنن بنظر من

ژلو نمیدونم

البته اون ژل استفاده های دیگه ای هم داره خب

این دو تا چیزی که کفتین دلیل محکمی برای خیانت نیست

حساسیت بع خرج نده و عادی رفتار کن اما برای اینکه خیالت راحت بشه بع مدت کاراشو تحت نظر بگیر

نمیخام دلتو خالی کنم ولی آدما منافعشون بخطر بیفته جون بچه روهم قسم میخورن

اخه اینجور نبست دورع بگه جون بچه رو قسم نمیخوره میگه چرا الکی جون بچه رو قسم بخورم میفهمم دروغ میگه