2777
2789
عنوان

جهزیه

302 بازدید | 24 پست

سلام بچه ها چطورین شقایقم ۱۸ سالمه امسال کنکور ریاضی دارم من و عشقم که الان داره میشه اقایی باهم ۱۲ سال اختلاف سنی داریم و فعلا خواستگاری نیومده ها قراره بیاد چون من میگم زوده خب از مجازی آشنا شدیم دکتر عمومی هستش فعلا تخصصش رو نگرفته اونم قراره بگیره من کلا ع کادو و این چیزا بدم میاد هی میره برام وسایل میخره بهش زنگ میزنم کجایی میگه این عکسارو ببین کدوم‌لباس خوبه برات بخرم اما کلا کسی چیزی برام بخره بدم میاد خوو خودم پول دارم با پول خودم میخرم:( اما میگه که کل جهاز رو خودش باید بخره مگه خانواده من فقیرن همش حس میکنم انگار یه گدا گشنه هسم که برام این چیزارو میخره وضعمون خوبه احتیاجی به این ندارم که برام بخره بنظرتون چیکار کنم بیخیال خرید شه و بزاره جهاز رو خودم بخرم و اینکه بهش میگم برام خرید نکن ناراحت میشه میگه من نمیتونم عشقمو خوشحال کنم و ادم به درد نخوریم

امروز سم خونم افتاده بود ک اوکی شد 🤣

کاربرای پیگیر من با اکانت جدیدم تو سایتم بگردین اونو پیدا کنین هی ریپلای کنین 😂از این اکانت میخوام تعلیق شم ولی شماهایی که گروه میزنین و ادم جمع میکنین که تا من پست بزارم بیاین خلافش نظر بدین آدمایی که لو میدنتون رو خداوکیلی اد نزنین😂 اینکه شما پیگیر منی نشون دهنده اینه که خوشت میاد تایمتو درباره من بگذرونی اگه از من بدت میومد که باید اسمم میومد حالت بد میشد نه اینکه پیگیر کاربریام از سال ۹۹ تاالان باشی زرنگ شو اینبار گروه زدی کساییو اد کن که واقعا بشناسیشون نه کسایی که بیان لو بدن داری پشتم چقد بد میگی اینکه توپیگیر منی چیزی از من کم نمیکنه کاش حداقل چیزی ب تو اضافه کنه اخه تایم میزاری پیگیری میکنی 

🙄🚶

دلیل حال بدمافقط خودمان هستیم💔مقصر اصلی این روز ها ی دلگیر،شب های دلتنگی اعصاب داغون،بی اعتمادی هاباورکنید فقط خودمان مقصریم💔همه مایک روز یک ساعت،یک لحظه گول احساساتمان راخورده ایم و آدمی اشتباه را وارده زندگیمان کرده ایم!آدمی که اگر پای عشق و علاقه ای در میان نبود حتی لیاقت یک سلام و احوالپرسی ساده را با ما نداشت...چه برسد به این همه احساسات از من به شما نصیحت💔در هر کجای رابطه اتان که هستید، اگر آدمتان اشتباست،اگر هرشب پیش بینی دعوای فردایتان را میکنید اگر برای گناه نکرده اتان تاوان پس میدهید اگر حتی لحظه ای,خیال رفتنش به سرتان میزندحذفش کنید  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان خب یه چیز بگم که میخان بگن داری حسادت میکنی. خوشبخت باشید عزیزم

سلام هموطن 🤚🏼🤚🏻🤚🤚🏽🤚🏾🤚🏿🤚🏻🤚🤚😘😘😘ماهی_جنگجو سابق. تعلیق شدم 🙈🙈 منو تو تاپیکای آشپزیتون صدا کنید 🥣🥗🍜🍝🍪🎂🍰🥧