2777
2789
عنوان

جهزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 24 پست
خب بذار بخره حالا یه ادم عاقلم پیدا شده که میفهمه جهیزیه وظیفه ی خانم نیس تو نمیذاری ! 

همینو بگو 😂

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۱۴۰۱/۸/۲۵بهترین شب زندگیم شب عروسیمون♥️خوشا‌صبری‌که‌پایانش‌تو‌باشی پسرم اوس کریم ناموصن کی بغلت می‌کنه که انقد آرومی:))خدا جونم ممنونم پسرم سلامت اومد تو بغلم😍😘۱۴٠۲/۶/۲۸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا این آقایی یه بار اومده خودش را به خانواده ات نشون بده  یا فقط داخل چت آقایی و خانومی هستی ...

🤣🤣🤣سم 

کاربرای پیگیر من با اکانت جدیدم تو سایتم بگردین اونو پیدا کنین هی ریپلای کنین 😂از این اکانت میخوام تعلیق شم ولی شماهایی که گروه میزنین و ادم جمع میکنین که تا من پست بزارم بیاین خلافش نظر بدین آدمایی که لو میدنتون رو خداوکیلی اد نزنین😂 اینکه شما پیگیر منی نشون دهنده اینه که خوشت میاد تایمتو درباره من بگذرونی اگه از من بدت میومد که باید اسمم میومد حالت بد میشد نه اینکه پیگیر کاربریام از سال ۹۹ تاالان باشی زرنگ شو اینبار گروه زدی کساییو اد کن که واقعا بشناسیشون نه کسایی که بیان لو بدن داری پشتم چقد بد میگی اینکه توپیگیر منی چیزی از من کم نمیکنه کاش حداقل چیزی ب تو اضافه کنه اخه تایم میزاری پیگیری میکنی 
و باز هم یه تاپیک خاله زنکی دیگه محصولی از نی نی سایت سال ساخت:۱۴۰۱

🤣🤣🤣

کاربرای پیگیر من با اکانت جدیدم تو سایتم بگردین اونو پیدا کنین هی ریپلای کنین 😂از این اکانت میخوام تعلیق شم ولی شماهایی که گروه میزنین و ادم جمع میکنین که تا من پست بزارم بیاین خلافش نظر بدین آدمایی که لو میدنتون رو خداوکیلی اد نزنین😂 اینکه شما پیگیر منی نشون دهنده اینه که خوشت میاد تایمتو درباره من بگذرونی اگه از من بدت میومد که باید اسمم میومد حالت بد میشد نه اینکه پیگیر کاربریام از سال ۹۹ تاالان باشی زرنگ شو اینبار گروه زدی کساییو اد کن که واقعا بشناسیشون نه کسایی که بیان لو بدن داری پشتم چقد بد میگی اینکه توپیگیر منی چیزی از من کم نمیکنه کاش حداقل چیزی ب تو اضافه کنه اخه تایم میزاری پیگیری میکنی 

۱۸ سال سن کمی برای بچه های باهوش این نسل نیست پس بچگانه حرف زدن و بذار کنار ...اینم که میگه کادو نخر بدم میاد انقدر نگو بعدها میشه براش عادی دیگه هیچی نمیخره ..ابنکه جهاز باهاش باشه خانواده باید حرف بزنن نه شما سرش جنگ کنید ...بازم دستش درد نکنه ..وقتی نامزد کردی بذار برات تا میتونه خرج کنه ولی الان اگه خودش میخواد اشکالش چیه ...

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود