نباید از اون انتظار داشته باشی منم همینطورم اون موقع ها سعی میکنم بیشتر سکوت کنم یا حرفی هم زد جوابشو ندم که بحث نشه خودت باید خودتو کنترل کنی وگرنه بقیه درک نمیکنن
با همه چی موافقت کن هیچیو توضیح نده بعدش همون کاری که میدونی درسته رو انجام بده
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
دیروز پری ود شدم همش دنبال دعوام اما همسرم میدونه اخلاقمو چجوری میشم این مواقع خیلی درک میکنه رعایت میکنه و دست ب کمکه اما من بااااز ب یچی گیر میدم مشکل دارم انگار😶💔
ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻♀️
نباید از اون انتظار داشته باشی منم همینطورم اون موقع ها سعی میکنم بیشتر سکوت کنم یا حرفی هم زد جوابش ...
شاید این دوره واسه هرکسی فرق کنه ولی من واقعا رفتارم غیر قابل کنترله اصلا نمیتونم سکوت کنم اخر دعوا هم دلم میخواد بغلم کنه ازم که دور میشه بدتر میشم دوباره دعوا شروع میشه
شاید این دوره واسه هرکسی فرق کنه ولی من واقعا رفتارم غیر قابل کنترله اصلا نمیتونم سکوت کنم اخر دعوا ...
من نمیتونم جلوی گریمو بگیرم شدیدا دلم محبت میخاد همسرمم تو این دوره سردتر میشه ولی با سرگرم کردن خودم به کار دیگه و نشخوار فکری نداشتن و تحت نظر گرفتن رفتارام بهتر شدم
با همه چی موافقت کن هیچیو توضیح نده بعدش همون کاری که میدونی درسته رو انجام بده