2777
2789
عنوان

عصبی شدن در دوران قبل پریود

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 32 پست
نمیشه دعوا نکرد که دست خودمون نیست که بخاطر هورموناست😐من الان در اون دوران بسر میبرم افتضاح عصبیم😐 ...

دقیقا مثل منی دیشب تا ساعت ۳ داشتیم بحث و دعوا میکردیم😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چی بهش گفتی به این درک رسیده من حالت عادی توضیح میدم میگه چشم درک میکنم موقع پریود انگار اونم با ...

همون اول گفتم هورمونا موقع پريود بهم ميريزه اعصابم خراب ميشه گفتم سعي كن فقط نازمو بخري هرچي هم بهت گفتم خم ب ابروت نياري ك ميشورمت پهن ميكنم رو بند😐🔪

حالا نميدونم از حرفم ترسيده يا چي👺

الان تاريخ پريوديمم دقيق ميدونه من ازش ميپرسم كي زمانشه🤷🏻‍♀️

طرف خودش بايد بخاد تا درك كنه بعضيا ميفهمن اما نميخان درك كنن😏🚶🏻‍♀️

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️

منم همینم به طور وحشتناک عصبیم .من تو محیط کارم دعوام میشه حتی باعث شد از کارم استعفا بدم واقعا دست خودم نیست 

رفتم دکتر طب سنتی چون یه سری علائم دیگه داشتم گفت قلبت ناراحته بخاطر همونم هست.راستم میگه چند دریچه قلبم مادرزادی شله

بلاخره باز میشه این در صبح میشه این شب😔
والا طفلک زنا کلی درد میکشن با اون درد باید کارای خونه رو بکنن این همه بدخلقی بکنن گریه بکنن  ...

اره خو ازين لحاظ ك حق باماس اما اونام يوقتا رفتاراي مارو ميبينن گيج ميشن😶

منك دوره هام هم خيلي سختهههه درددد شديد تا دو سه روز 

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️
من نمیتونم جلوی گریمو بگیرم شدیدا دلم محبت میخاد همسرمم تو این دوره سردتر میشه ولی با سرگرم کردن خود ...

منم همینطور دلم محبت بیشتر میخواد

ولی یه کارایی میکنه واقعا عصبی میشم من بی دلیل بهش نمیپرم خودش با رفتاراش به جنون میرسونه اون لحظه نمیتونم کاری انجام بدم که سرگرم بشم

همون اول گفتم هورمونا موقع پريود بهم ميريزه اعصابم خراب ميشه گفتم سعي كن فقط نازمو بخري هرچي هم بهت ...

شوهر منم انگار نمیخواد دیشب میگفتم نزدیک پریودیمه میگفت منم پریودم هی حرفایی که عصبیم میکرد رو تکرار میکرد

اره خو ازين لحاظ ك حق باماس اما اونام يوقتا رفتاراي مارو ميبينن گيج ميشن😶 منك دوره هام هم خيلي سخت ...

وای من ۷ روز قبل درد سراغم میاد و ۳ روز بعد

کلا ۱۰ روز عصبی ام و درد دارم