2777
2789
عنوان

کسی از تهران ماشین اجاره کرده؟؟؟

323 بازدید | 9 پست

ماشین گرفتین تا حالا از این اجاره آیا؟ماشینای گرون قیمت

هزینه و شرایط اجارش چجوریه؟میشه برد شهرای دیگه

۱۱۲۲۸…دو روز با من بگردی ببین…رنگیش میکنم در و دیوارتو😃…نگو نه که اصن نمیشه پیش من نباشی🫂…میشه کم نباشی میشه مث قبلنا شی…نگو که اصن دلم میخاد بی تو برم بمیرم💃🏻…من عاشق اینم که تا صب پیشت بشینم�

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که نه..ولی همسایمون گرفته ...ازین شاسی بلندا...دوماه اجاره کرده بود...روزی دو تومن...باش شمالم می ...

یه ماشین میخرید به صرفه تر بود😂

۱۱۲۲۸…دو روز با من بگردی ببین…رنگیش میکنم در و دیوارتو😃…نگو نه که اصن نمیشه پیش من نباشی🫂…میشه کم نباشی میشه مث قبلنا شی…نگو که اصن دلم میخاد بی تو برم بمیرم💃🏻…من عاشق اینم که تا صب پیشت بشینم�
شرایطشو نمیدونم...از همسرم میپرسم میگم بهتون

مرسیییی

ثروتش بیشترازین حرفاست...اصلا بچشمش نمیاد این پولا....چند تا ماشین اجاره کرده تا حالا

بهههبه

من از سعادت رنت ماشین گرفتم پارسال، نسبت به بقیه شرکتا شرایطش راحت تر بود. اینم سایتشونه، قیمت و مدل ماشینارو داره

https://www.saadatrent.com/self-drive-car-rental

ماشینم هم اقتصادیو ارزون دارن، هم لاکچری. فنی ماشیناشونم خوبه. من که واقعا راضی بودم. گفتن برای اجاره های بعدی تخفیفم میدن

حتما تجربه منو بخونید 

سلام بچه ها من عید بخاطر نسافرت مجبور شدم ماشین اجاره کنم و چون حدود ۱۱ روز احتیاج داشتم هزینش برام مهم بود بعد کلی گشتن بالاخره از دیوار یه شرکت پیدا کردم که هم جا و مکان مشخص داشتن هم سایت و پیج اسم شرکت آسان رنت بود ..که دفترشونم سعادت اباده ..بعد کلی صحبت رفتم دفترشون اول که بهتون نمیگن روز تحویل یه قرارداد ۴ صفحه ای بهتون میدن که کلا به ضرر شماست و بیمه هم شامل خیلی از موارد نمیشه یعنی از یه حدی به بالاتر خسارت بخوره ماشین و اونم شما مقصر نباشی شامل بیمه میشه در غیر این صورت خسارت به عهده خودتونه هیچ رسیدی هم مبنی بر اینکه ماشین سرویساش کی انجام شده کجای ماشین رنگ داره بهتون نمیدن بعد ۱۰ درصد مبلغ کل ماشین رو به عنوان بیعانه میگیرن که من روز قرارداد فهمیدم این مبلغ ۳۰ تا ۴۰ روز کاری دستشون میمونه البته من پشیمون شدم ولی کارشناسی که با من قرارداد بست بهم این اطمینان رو داد که این ۳۰ روز برای ماشینای گرونه برای من قیمت کل ماشین ۵۰۰ بود که ۵۰ تومن ازم میخواستن و کارشناس بهم گفت برای شما دو سه هفته لی واریز میشه من اصرار کردم که داخل قراردادم بنویسین گفتن روزی که ماشین رو بیارین مینویسم ..البته به قیمت ماشین هم ازتون سفته میگیرن که زمان تحویل بر میگردونن بهتون ..خلاصه بعد کلی کشمکش من ماشین رو گرفتم شانس اوردم زمان تحویل از شرکت خودم فیلم گرفتم همزمان با کارشناس و از کارشناس هم خواستم همون فیلمی که گرفته رو برای من بفرسته ..من ۶ فروردین ماشین رو گرفتم و حرکت کردم دقیقا دو ساعت بعد حرکتم تو جاده بیابونی ماشین شروع به سر و صدا کرد مجبور شدم ماشین رو با امداد خودرو ببرم نعمیرگاه و اونجا متوجه شدم این ماشین چندین ساله هیچ سرویس ساده ای هم نشده چه برسه به تخصصی و اقای تعمیرکار گفتن که اگر ۲۰ کیلومتر دیگه همینجوری میرفتی گیربکس ماشین خورد میشد چون ماشین حتی یک قطره هم روغن گیربکس نداشت جوری که اولش فک کردن سوراخ شده بعد که چک کردن فهمیدن اصلا چندین ساله روغنش عوض نشده ..خلاصه من به شرکت اطلاع دادم اول که زیر بار نرفتن بعد با اصرار من گفتن عکس و فیلم بفرست هزینش رو شرکت بهتون برمیگردونه ..گه معلوم نبود اگر گیربکس اون ماشین مشکل پیدا میکرد چه هزینه سنگینی گردن من میوفتاد و چقدر باید پول وکیل و کارشناس میدادم که ثابت کنم ایراد از شرکته ..خلاصه من رفتم و برگشتم و ۱۶ ام ما۱۶ ام ماشین رو بردم تحویل بدم همون اول شروع کردن که در ماشین قری داره زدی به جایی که خدارو شکر با فیلمی که داشتم ثابت کردم همین قری رو داشته از اول ..سفته ها رو پس گرفتم بعد کلی اسرار که باید داخل قراردادم بنویشید که ۲ هفته ای پول رو میدین با خودکار نوشتن حدودا دو هفته کاری ..که این میشد دوم اردیبهشت ..بعد از اول بهتون نمیگن که ۱۰ درصد مبلغ اجاره رو به عنوان مابیات و ۷ درصد رو به عنوان ارزش افزوده از بیانتون کم میکنن که این رو روز اخر من فهمیدم یعنی جدود ۲ میلیون مجدد از مبلغ کل بیانم کم شد البته اجاره رو هم همن اول قبل تحویل ماشین کامل ازتون میگیرن ..بعد تازه داستان من شروع شد دوهفته شد سه فته شد ۴ هفته شد ۵ هفته ولی یا جواب تلفن نمیدادن یا اگر جواب میدادن میگفتن ما گفتیم حدودا یعنی از دو فته تا ۳۰ روز ..که گفتن سر ۴۰ روز کاری میتونیم پولو برگردونیم که ۴۰ روزش میشه ۵ خرداد از ۵ ام تا ۸ ام بالای ۱۰۰ بار زنگ زدم تا ۲۰ ملیون زدن بعد گفتن مابقیشو هفته بعد میزنیم مجبور شدم حضوری برم اونجا با داد و بیداد قرار شد شنبه پابقی پولم رو بزنن البته میدونی چی میگفتن بهم حسابدارشون میگفت خیلی ناراحتی برو قانونی اقدام کن که شنبه تا غروب حدود ۱۵۰ بار زنگ زدم بهشون حتی جواب تلفن نمیدادند یکشنبه مجبور شدم با سه تا تا گوشی کل خط های شرکت رو اشغال کنم که یکشنبه غروب ۲۸دمیلیون زدن البته ۶۰۰ تومن هزینه سرویس ماشین رو باید به من برمیگردندن که نزدن و به دروغ گفتن خلافی ماشینتون بوده ولی تا الان با این همه پیگیری من حتی برگه خلافی رو برای من نفرستادن در نهایت شرکت اسان رنت یه کلاهبرداره اگر برگردم عقب برای یک روز هم ماشین ازشون نمیگیرم