2777
2789

واقعا موندم چیکار کنم

خیلی خستم 

همه جا میگن حقوق و درآمد شغل های تجربی خیلی کمه و در عین حال ساعت کاری بالا دارن

خب راست هم میگن خودمم تحقیق کردم به همین نتیجه رسیدم

الان نميدونم چیکار کنم 💔برا کنکور تجربی بخونم یا چیکار کنم به جاش 

من میخواستم یه زندگی پولداری در آینده داشته باشم نه یه زندگی عادی و معمولی با حقوق ۲۰ تومن 

به نظرتون چیکار کنم ؟ چی صلاحه برام ؟ بیام کنکور ریاضی یا انسانی رو بدم ؟ یا به نظرتون مهارتی چیزی یاد بگیرم ؟؟ 

❤️🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت چی میخوای واقعا ؟

هدفت چیه ؟

چی دوست داری ؟

میخوای ده سال دیگه خودت رو در چه جایگاهی ببینی ؟ 

هر فردی نظرش فرق میکنه 

کسی که مثلا از طریق کنکور نتیجه ندیده میگه کنکور بدرد نمیخوره 

کسی که نتیجه دیده میگه وایی خیلی خوبه 

یک لباسی برای یک فردی مناسب هست 

برای فردی مناسب نیست 

و اون افراد بر اساس دیدگاه خودشون درباره ی اون لباس نظر خودشون رو اعلام می‌کنن

تو باید خودت نگاه کنی و ببینی که واقعا لباس رو میخوای و اگر اون لباس رو میخوای آیا اندازه ی تو هست یا مناسب تو هست؟ 

سرنوشتت خودت رو درست انتخاب کن‌

مراقب باش از این شاخه به اون شاخه نپری 

خودت چی میخوای واقعا ؟هدفت چیه ؟چی دوست داری ؟میخوای ده سال دیگه خودت رو در چه جایگاهی ببینی ؟ هر فر ...

مرسییی خیلی قشنگ راهنمایی کردی😭❤️

ببین گلم من میخوام یه شغل یا مهارتی داشته باشم که برام پولساز باشه ، هر شغلی میخواد باشه

الان دیپلم تجربی گرفتم و عالم و آدم میگن درآمد شغل های تجربی کمه 

واقعا نمیدونم چیکار کنم ، برم کنکور یه رشته دیگه رو بدم یا چی 

❤️🦋

مرسییی خیلی قشنگ راهنمایی کردی😭❤️ببین گلم من میخوام یه شغل یا مهارتی داشته باشم که برام پولساز باشه ...

به نظرم این سوال رو باید از کسی بپرسی که واقعا در این قضایا و در این حیطه ها تجربه و تخصص  دارن و می‌تونن بهت کمک کنن و بهتر می‌تونن راهنماییت کنن 

من در این زمینه ها تخصص ندارم و اگر حرفی بزنم براساس حالا فردی که هستم نظرمو میگم و شاید نظر من برای خودم درست باشه ولی برای تو اشتباه باشه 

برای همین سعی کن اینجور سوالایی که به آینده ات مربوط میشه رو از افرادی بپرسی که در این زمینه ها تخصص دارن 

نه هر فردی ها 

افرادی که واقعا تخصص دارن و کارشون همینه 

خالا این حرفا هم صرفا نظرات من بود و از درست و غلط بودنشون مطمئن نیستم ولی امیدوارم برات مفید باشه