2777
2789
عنوان

عروسی نگرفته جاش میخواد بیاد خونه ما 😐🤦🏻‍♀️🗿🤨😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 10227 بازدید | 207 پست
گفتم یه وقت تو منگنه قرار نگیری🤣

اگه خونه از خودم داشتم دعوتش میکردم 

موندم چطوری همچین درخواستی داره ازم

لابه لای تاپیکای مادرشوهری یه سرم به تاپیک فکت من بزنین دوتا مطلب جدید یاد میگیرین 😁بکوب رو متن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما میخواستن بیان ماشین باباتم بگیرن برن دور دور و موقع غذا بیان خونتون، شبم برن توی اتاق تو حجله ببندن

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
افرین ادرس این کاربر و بگیر بده بهشون برن خونش ماه عسل و صفااااااااااااا این دوستی که من دیدم باور ...

آره حتما ادرسشونو میگیرم ایشونم تو خوشحالیشون سهیم شه 😍😂

آره والا، شک ندارم میره اینا رو همه پشت کردن بهشون 

منتظرن یکی تحویلشون بگیره هوار شن رو سرش

لابه لای تاپیکای مادرشوهری یه سرم به تاپیک فکت من بزنین دوتا مطلب جدید یاد میگیرین 😁بکوب رو متن
من اصلا سخت نمی گیرم بهشون گفتم ادرس می دم دنیا کوچیکه ادما گذرشون بهم می خوره چرا ناراحت بشم از اوم ...

بحث سخت و اسون گرفتن نیس بحث حد و حدوده به هزار و یک دلیل همچین توقعاتی نا به جاست اما شما دوست داری میل خودت و خونه ی خودته اسی مجرده و خونه شخصی نداره ک بخواد تصمیم بگیره اونم نه دوستش تنها دوستش و شوهرش که تازه ازدواج کردن

حتما میخواستن بیان ماشین باباتم بگیرن برن دور دور و موقع غذا بیان خونتون، شبم برن توی اتاق تو حجله ب ...

آره بخدا

دقیقا عین همینا رو توقع دارن

من اصلا سخت نمی گیرم بهشون گفتم ادرس می دم دنیا کوچیکه ادما گذرشون بهم می خوره چرا ناراحت بشم از اوم ...

به به چ مهمون نواز

پس من شما رو بهشون معرفی میکنم حتما😂

کدوم شهرین 

آره عزیزم درست میگی منم آدم پررو دور و برم زیاد بوده باید مثل خودشون پررو باشی ولی مودب جواب بدی تا ...

اینا هم پرروان

هم بی کس شدن دیگه

من هیچ جوابی ندادم بهش

من دارم فک میکنم سیسمونی چه رنگی دوست دارن بابات براشون بگیره🤨

وااااای 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

چطور خانوادش این اجازه رو بهش دادن ؟اصلا چطور عقد کرد

خونوادش که کلا قیدشو زدن بعد از عقدش

میگه 5 دیقه تو محضر حاضر شدن 

یه تبریکم نگفتن و رفتن

وای خدا هم خنده ام گرفت 😂هم از تصورش خسته شدم😇

همین امسال تابستون 

عروس عموی بابام زنگ زد 

پشتش پسردایی بابام زنگ زد که خودش نه اما دامادش و پسرش و همسرشون میان 

بعد عمه ام زنگ زد که دخترش و شوهرش میان 

اصلا مونده بودیم چطوری تنظیم کنیم 

اخه یه مسله دیگه ما باحجابیم اکثر فامیل هامون خیلی رعایت نمیکنند

فکر کن تابستون گرررررم با چادر و روسری مدام در حال پذیرایی جمع کردن دوباره سفره انداختن بعد تنقلات اونا دارن میخورن ما داریم میشوریم 

همش تو اشپزخونه 

یعنی مسافرت میخاد بیاد خونتون

نه اینا خونوادهاشون مخالف بودن عروسی نگرفتن واسشون

حالا میگه ماه عسل بیام خونه ی شما