2777
2789

بچه ها تو تاپیکای قبل گفتم مادر شوهرم با خاله شوهرم باهام سرسنگینن مادر شوهرم کلی بی احترامی به خانوادم کرد گفتم من حموم بودم خاله ش ک همسایمونه اومده دیده در و باز نمیکنیم ترسیدع گاز گرفتنمون 

خلاصه دیشب خونه مادر شوهرم دعوت بودیم هیچ کدومشون باهام حرف نمی زدن اول خیلی دلم کرف ولی بعدا برام عادی شد منم با بقیه گرم‌گرقتم

عمه شوهرم بعد ۳ سال تو این وقت اومده حالا امشبم جاریم مهمونی گرفته حال ندارم برم شوهرمم پشتم نیس نمیدونم رفتم‌چیکار کنم‌ک‌دلم‌نگیره😒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن نری 

کاربری قبلیم تعلیق شد پس هی نگید تازه واردی و فلان 🙄ما خودمون خاک خورده ی سایتیم از سال 98عضو بودم هعیییی خداااا😎 Mobinaaaabano سابقم و بیخیال این هم حکمتی داشته لابد 😎😁
شوهرم دعوا راه میندازه.همین دیشیم میگف رفتی با مادرم خوب احوالپرسی کن ک‌نگن خبریه رفتم دیدم‌اصلن‌ماد ...

خودتو تو قیافه و ناراحت نشون نده ک ی لبخند رولبت باشه ولی رو نده بهشون

این نیز بگذرد.‌‌..
تو پیش قدم شو محلشون نزار خودتو مشغول نشون بده تو گوشی باش وسطام بگو دوستی خواهری بزنگه بگو بخند مثل ...

دیشب اوایل خیلی دلم گرف بعدش منم خودمو زدم به اون راه