بستگی داره اگه کمردرد و گردن درد و اینا نداری که البته تو کار حرفهای میگیری اگه نداشته باشبم پس خوب نیس
«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره بالاخره باید مدت طولانی بشینی من خودم خیلی ضعیفم نمیتونم
«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))
سلام من سوال ازت دارم هستی؟ درباره اوتیسم پسرفت دارن بعد از دارو و کار درمانی؟من پسرم به شدت ...
سلام عزیزم بستگی داره به شدت اتیسم پسرفت بچه ها و اینکه کاردرمانی و گفتاردرمانی بهتر از دارو درمانی جواب میده برای این بچه ها اگه بتونی یه مرکز اتیسم معتبر ببری که همه تراپی ها رو باهاش انجام بدن که عالیه هر چی زودتر درمانشو شروع کنی بهتره سن طلاییشون دو تا هفت ساله