2777
2789
عنوان

دنبال کارم تابلو فرش خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 24 پست
سلام عزیزم بستگی داره به شدت اتیسم پسرفت بچه ها و اینکه کاردرمانی و گفتاردرمانی بهتر از دارو درمانی ...

میخوام بدونم هر چی بزرگتر بشن با کار درمانی و بقیه چیزا بهتر میشن یا تفاوت نمیکنن یا ممکنه دوباره پسرفت کنن؟پسرتون کارای شخصیشو انجام میده ؟خودشو میتونه بشوره؟

میخوام بدونم هر چی بزرگتر بشن با کار درمانی و بقیه چیزا بهتر میشن یا تفاوت نمیکنن یا ممکنه دوباره پس ...

نه عزیزم نمیتونه این بچه ها به مراقبت نیاز دارن پسر من هنوز تو مراحل آموزش خودیاریه تازه داره یاد میگیره غذا بخوره که اونم خیلی کثیف کاری میکنه مثل بچه یه ساله

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم نمیتونه این بچه ها به مراقبت نیاز دارن پسر من هنوز تو مراحل آموزش خودیاریه تازه داره یاد می ...

ممنون که واقعیت رو میگی بعضی مادرا خیلی رویاییش میکنن هی میگن این بچه ها فرشته هستن این بچه ها با استعداد های خاص هستن در صورتی که این بچه ها مریض هستن بمیرم براشون دلم داغونه هیچ کاری از دستمون برنمیاد میخوای بذاری بره مدرسه؟ دخترت اذیت نمیشه؟به دخترت میرسی؟

ممنون که واقعیت رو میگی بعضی مادرا خیلی رویاییش میکنن هی میگن این بچه ها فرشته هستن این بچه ها با اس ...

خواهش میکنم عزیزم ما نباید به بچه هامون رویایی فکر کنیم من که اندازه توانش ازش توقع دارم و فقط امیدوارم بتونه مستقل بشه و از پس خودش بر بیاد که نیاز پیدا نکنه وقتی ما مردیم بره بهزیستی زندگی کنه نه مدرسه نذاشتمش همسناش کلاس دومن این قد بچه دو ساله تونایی داره دلم نمیخواد اذیت بشه شاید هرگز نفرستمش مدرسه بجاش مرکز اتیسم میره که توانایی زندگی کسب کنه

خواهش میکنم عزیزم ما نباید به بچه هامون رویایی فکر کنیم من که اندازه توانش ازش توقع دارم و فقط امیدو ...

در چه سطحی از اوتیسم هست 

پسر من آلان چهار سال و 9 ماهشه 

به صورت ناگهانی ما رو میزنه بیقراری داره یکسره با خودش حرف میزنه خیلی تکرار میکنه شبها بیقرار میشه و گریه می کنه 

کاردرمان میبرم شما بردین روانپزشک تهران یا نه 

هر چی بایذ بدونم بگین لطفا 

در چه سطحی از اوتیسم هست  پسر من آلان چهار سال و 9 ماهشه  به صورت ناگهانی ما رو میزنه بی ...

عزیزم حتما ببرید یه روانشناس حاذق تو اتیسم ارزیابیش کنه ببینید در چه سطحی هست بعدم ببریدش یه مرکز اتیسم معتبر تا باهاش صبح تا ظهر کار کنن تنها به روزی یه ساعت کاردرمانی بچه پیشرفت نمیکنه گفتاردرمانی میخواد کاردرمانی ذهنی رفتار درمانی بازی در مانی و.... حتما ببریدش بهزیستی و براش کارت بگیرید حتی اگه نمیخواید براش حقوق بذارن ببریدش و ثبت نامش کنید تا توی آمار باشه تهرانم من دکتر محولاتی بردمش فوق تخصص مغز و اعصاب اطفال چون پسر من تشنج پنهان داره

عزیزم حتما ببرید یه روانشناس حاذق تو اتیسم ارزیابیش کنه ببینید در چه سطحی هست بعدم ببریدش یه مرکز ات ...

الان شما از دکتر محولاتی راضی بودین 

دارو هم میدین؟ 

خوب کارت بگیریم و توی آمار باشه چه تأثیری داره 

الان شما از دکتر محولاتی راضی بودین  دارو هم میدین؟   خوب کارت بگیریم و توی آمار با ...

من از محولاتی راًی ام هر کسی هم معرفی کردم راضی بوده شما بچتون توی آمار باشه انشالله درمان اتیسمو کشف کنن اول اولیت با بچه های بهزیستیه این حداقلشه که اگه درمانش هزینش بالا باشه یه درصدیشو بهزیستی میده الانم ببرید مرکز اتیسم نصف بیشتر شهریشو بهزیستی میده

سلام عزیزم حال گل پسرت خوبه؟؟من دخترم بیشفعاله فقط دوتاکلمه میگه اونم واضح نه نزدیک چهارسالشه علائمی که توتاپیک قبل گفتی خیلی شبیه دخترمه ولی نگفتن اتیسمه گفتن بیشفعاله نق میزنه گریه میکنه غذاشوخودش گاهی میخوره ولی من خوابیده میدم باگوشی ورمیره،میگه بریم پیش بچه هاولی نمیره باهاشون بازی کنه،،،،چون بچت حرف نمیزنه میگن اتیسمه یارفتاردیگه ای ام ازاتیسم داره؟ خواهش میکنم جواب بده

برای خوب شدن بچه ام صلوات میفرستی؟؟
سلام عزیزم حال گل پسرت خوبه؟؟من دخترم بیشفعاله فقط دوتاکلمه میگه اونم واضح نه نزدیک چهارسالشه علائمی ...

بچه من علاقه ای به بچه ها نداره کلا ارتباط نمیگیره با کسی مگه افراد خاص مثلا یکی بیاد خونمون بی تفاوته حتی نگاهش نمیکنه با اینکه طرف باهاش حرف بزنه واکنش به اسمش نشون نمیده باید ده بار صداش کنی و... علایمشو میتونی تو گوگل سرچ کنی