2777
2789
عنوان

خورشيدگرفتي وبارداري

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 55 پست

نماز آیات  دو رکعت. در هر رکعت بعد از حمد یا سوره توحید ۵ قسمت کنید بعد از هر قسمت برید رکوع و باز قسمت بعدی بگید تا ۵ رکوع یا اگه سخت بعد از حمد توحید کامل بخونید برید رکوع دوباره بلندشید توحید و رکوع همینطور تا ۵ رکوع 

در رکعت به همین صورت و بعد سجده تشهد و سلام 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابامن تاحالاخورشیدگرفتگی ندیدم.ولی ماه گرفتگی سال۹۶دیدم .حامله بودم بدجوری ترسیده بودم

عه منم اون سال پسرمو حامله بودم. سر دخترم خورشید گرفتگی شد😆😆

خدایا دلم و آروم کن و بهم آرامش بده
نه عزیزم اونجوری عیب نداره دستت رو شکمت نزار فقط

پرده وبکشم جلو به نظرت؟😐

من دگر سوی چمن هم سرِ پروازم نیست،که پرِ بازم اگرهست دلِ بازم نیست💔ویران شده راه منت معمارنباشد،ویرانه ی مارابگذارید که ویران بماند...
عه منم اون سال پسرمو حامله بودم. سر دخترم خورشید گرفتگی شد😆😆

پسرشماهم ۹۶هست؟پسرمنم شهریورهمون سال دنیااومد.شب باشوهرم داشتم میرفتم خونه مامانم یهوتوکوچه چشمم به ماه خوردفک کنم سیاه شده بودخیلی ترسیدم.

منم یادم نبود رفتم بالکن میترسم لک بیوفته روش😭😭😭 ای خدا کاش این مدتم بگزره زودتر خیالمون راحت شه ...

نگران نباش

ماه گرفتگی ۱۷ آبان هم به ایران نمیفته. 

خدایا دلم و آروم کن و بهم آرامش بده