2777
2789
عنوان

خورشيدگرفتي وبارداري

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 55 پست

از ساعت ۱۳.۳۰ بوده تا ۱۶.۲۸ گویا 

بارداری فیلم ماه گرفتگی بود الان خورشید گرفتگی اون موقع که چیزی نشد ان شاءالله الآنم چیزی نمیشه  فقط بمون خونه و استرس  بدتر چون اینا تقریباً خرافات و منشأ علمی ندارد ولی استرس علمی ثابت شده 

اگه ترسیدی یه چیز شیرین بخوری خوبه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان

خارش شدید شکم وکمر از هفته۴_۵ طبیعیه؟

زود نیست؟

من دگر سوی چمن هم سرِ پروازم نیست،که پرِ بازم اگرهست دلِ بازم نیست💔ویران شده راه منت معمارنباشد،ویرانه ی مارابگذارید که ویران بماند...
عه يني صدق نميكنه رو خورشيدگرفتگي؟ دستم نخورد اما لباسايي ك ميخواستم پهن كنم همش ميخوردن ب شكم😢

نه فکر نکنم فکرنکنم میبینی که وقتی یکیم یه جاییش لک داره میگن ماه گرفتگی نمیگن خورشیدگرفتگی به خودت استرس نده هیچی نمیشه

عه يني صدق نميكنه رو خورشيدگرفتگي؟ دستم نخورد اما لباسايي ك ميخواستم پهن كنم همش ميخوردن ب شكم😢

عزیزمن اینا خرافاته. بیخیال باش. فقط نگاه نکن. برای چشم ضرر داره. هرکی هم ماه گرفتگی رو صورتش داره ، یه عارضه پوستی مادرزادی و ژنتیکیه و ربطی به و خورشید و ماه گرفتگی نداره. فقط طب پزشکی اسمشو گذاشتن اصطلاحا ماه گرفتگی

خدایا دلم و آروم کن و بهم آرامش بده

منم کلا چشمم به پنجرس دستم به شکمم

اخرای هفته ی ۴م

من دگر سوی چمن هم سرِ پروازم نیست،که پرِ بازم اگرهست دلِ بازم نیست💔ویران شده راه منت معمارنباشد،ویرانه ی مارابگذارید که ویران بماند...