2777
2789

دکتر

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من نمیدونم چم شده بود یهو پریود شدم درحالی ک تازه تموم شده بودم . ۳ روز بود 

قرص ال دی ۲ خوردم دو روز قطع شد

دوستای گلم بهتون  دعای استغفار ۷۰ بند حضرت علی رو توصیه میکنم بی نهایت بهتون آرامش  میده و صلاح باشه حاجت روا میشید بی شک . من بهش اعتقاد کامل و قلبی دارم . اگه خوندی حاجت گرفتی برا منم دعا کن خونه دارشم گلم. و در آخر لطفا برای سلامتی امام زمان و همه پدر و مادر ها ی صلوات هم مهمونم کن .ممنونم الله نگهدارت باشه   

اولا که باید بری دکتر شاید مشکلی داری که اینجوره .حتما یه سونو بده ..ولی واسه خونریزیت شنیدم .زرچوبه رو باعسل به شکل خمیر سفت در بیار .روزی سه نوبت اندازه یه نخود بخوری .خونریزی رو بند میاره

وای اسی تو منی یا من توام😭😭

منم خون ریزیم لند نمیاد

دفعه پیش پریودم قشنگ ۲۵روز کشید

الآنم روز هشتم همچنان خونریزی دارم خداخدا میکنم بند بیاد

یه ماما بهم گفته یه قاشق انجبار و یه قاشق بارهنگ بریز تو دولیوان آب بذار دم بیاد بخور هنوز انجام ندادم خدا کنه موثر باشه

من پلی کیستیکم شما چرا اینجوری شدین؟

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،