2777
2789

مامانم یه مدتی کلیه درد داشت رفته دکتر ن سنگ داره ن عفونت پس درد چیه ؟؟ دقیقا هم پهلوش درد میکنه 

سنگ ریز هست احتمالا سونو نشون نمیده

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینطورم ،سونو میگه سنگ نیس ،ولی شبها دردم بیشتر میشه ،زنان رفتم گفت عفونت نداری ولی شاید کیست ک ...

دکتر ب مامانم گفت برو زنان اگه خیلی درد داری اما مامانم نمیره میگه فک نمیکنم از زنان باشه

سلام دوستان من فقط شبها دردش رو دارم نه سنگ دارم نه چیزی دیگر دیشب دکتر بودم گفت ورم کلیه داری.ازمای ...

سلام عزیزم انشاالله هر چه زودتر خوب شی. از رو سونو گفت ورم کلیه داری؟ کلیه هم ورم میکنه؟ سرما میزنه ؟

سلام عزیزم انشاالله هر چه زودتر خوب شی. از رو سونو گفت ورم کلیه داری؟ کلیه هم ورم میکنه؟ سرما میزنه ...

آره با سونو دکتر اینجا الحمدالله عالیع کارش. دلیل ورم کلیع یکیشون اینه که ادرار دفع نمیشه از کلیه یا دیر دفع میشه