یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
چون اونا میدونن چه غلطی کردن دارن مجازات میشن ولی اون دختر چه گناهی کرده بود
دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
این کتک زدن که همه ی حکمشون نیست.این فقط آبروشون رو میبره.
اصل کاری اعدامه
شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨ در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
اعدام قسمت خوبشه باید بلایی که سر دختر اومده بدترشو اینا قبل مرگشون ببینند
عاره ولی من دلم برای اونا هم میسوزه،یه هوس آنی کل زندگی خودشونو و خانواده هاشونو به فنا میده،میبینی طرف مست هست یا سنش زیاده ولی نمیتونه ازدواج کنه،...هیچکدوم دلیل بر تجاوز نمیشه ها.الان بچه ها میبینی از ۱۰ یا ۱۲ سالگی به بلوغ میرسن،خدایی چند سال غرایزش رو سرکوب کنه تاااا ببینه میتونه ازدواج کنه یا نه؟