2777
2789

تازه سه ماهه عزوسی کردیم 

چهارسال عقد بودیم ازین اخلاقا نداشت حس میکنم

امروز خونه مامانش غذای مادرش رو گاز بود سوخت

مادرش داشت میگفت وای فلان

گفت من هر روز این بو رو میگبرم عادیه فلان

چون چند بار حبوبات گراشتم سوخت اینطوری میگه

ناراحخ شدم

باز انقد تعریف مادرشو داد دل مارو غش آورد

من خودم پیشش همیشه تعریف مادرشو میگنم

امروز یجوری هی از مادرش تعریف کرد ک تگو 

خیلی ناراحخ نشدم پلی دلم یجمری شذ

باهاش صحبت کن بگو تورو ضایع نکنه جلوی دیگری و اگه تکرار کرد همون بلارو سر خودش پیش خانواده خودت بیار

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باهاش صحبت کن بگو تورو ضایع نکنه جلوی دیگری و اگه تکرار کرد همون بلارو سر خودش پیش خانواده خودت بیار

خودم نمیتونم پیش خانواده خودم صایعش کنم 

ی مدت رابطشون شکراب بود تازه خوب شدن 

و میگم بهش 

نمیدونم دلم یجمری شد

ببین برگشتین خونه چناااان ادبش کن تا دبگه جرئت نکنه ازین کارا کنه ترس و احترام باهم رابطه مستقیم دار ...

میتزسم لج کنه بدتر نذارع با خانواده خودمم راحت باشم

خودم نمیتونم پیش خانواده خودم صایعش کنم ی مدت رابطشون شکراب بود تازه خوب شدن و میگم بهش نمیدونم دلم ...

میدونی یه سری ادما تا آینه رفتارشونو نبینن متوجه عمق داستان و اشتباه خودشون نمیشن واسه همین این پیشنهادو دادم... وگرنه صددرصد اول باید با منطق و صحبت سعی کنی حلش کنی

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

من باشم اهمیت نمی‌دم

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم