2777
2789
عنوان

خورشید گرفتگی

1324 بازدید | 17 پست

بچه ها چون زیاد دربارش صحبت شد رفتم یه کم سرچ کردم براتون نتیجه جستجوهامو میزارم :

باور شماره یک: مادر باردار نباید با چشم غیرمسلح به خورشید نگاه کند

حقیقت: این باور درستی است. هیچ‌کس نباید با چشم غیر مسلح به خورشید نگاه کند. زیرا اشعه‌های خورشید هنگام گرفتگی شدیدتر از حد عادی است و به چشم‌ها آسیب می‌رسانند. همیشه هنگام خورشیدگرفتگی از عینک‌ها و لوازم محافظت‌کننده قوی استفاده کنید.

باور شماره دو: مادر باردار نباید در هنگام گرفتگی از وسایل تیز مانند چاقو استفاده کند.

حقیقت: این باور غلطی است زیرا اگر درست بود همه پزشکان و جراحان هنگام گرفتگی باید کار خود را متوقف می‌کردند. خورشیدگرفتگی یک پدیده طبیعی است و ممکن است ۳ تا ۵ خورشیدگرفتگی در کل سال رخ دهد. در هر صورت در بسیاری از فرهنگ‌ها به این موضوع اعتقاد دارند و بهتر است اگر تردید دارید با متخصص مشورت کنید.

باور شماره سه: مادر باردار هنگام گرفتگی نباید از منزل خارج شود.

حقیقت: بسیاری از مردم بر این باور هستند که اشعه خورشید هنگام گرفتگی بر جنین در حال رشد داخل رحم تاثیر نامطلوب دارد. از با این‌که اشعه خورشید برای همه ضرر دارد، ولی دلیلی علمی برای آن وجود ندارد. به هر حال اگر برای اطمینان خاطر خود دوست دارید در منزل بمانید و به باورهای بزرگ‌ترها احترام بگذارید، اما ماندن در منزل ضرری ندارد.

باور شماره چهار: هنگام گرفتگی بانوی باردار نباید چیزی بخورد یا بنوشد.

حقیقت: این باور از آنجا آمده که نور خورشید به دلیل خاصیت میکروب‌زدایی و از بین بردن باکتری‌ها، می‌تواند بر غذاها نیز تاثیر بگذارد. برای همین در گذشته پس از خورشید گرفتگی غذاها را دور می‌ریختند. امروزه با وجود یخچال و فریزر این باور جایی ندارد.

حال که همه چیز را درمورد خورشید گرفتگی در بارداری می دانید، دیگر نیازی نیست که بی دلیل به دنبال اثر خورشید گرفتگی در بارداری باشید و به خودتان استرس راه بدهید و فکر کنید که خورشید گرفتگی در دوران بارداری برای جنین مضر است.

باور شماره پنج: اگر مادر باردار هنگام خورشید گرفتگی به شکمش دست بزند، بدن بچه لک می افتد.

حقیقت: این باور نیز هیچ پایه و اساس علمی ندارد. درحقیقت وجود لک بر روی پوست بدن و صورت نوزاد شما به عملکرد سلول هایی به نام ملانوسیت وابسته است که به هیچ نوان تحت تاثیر خورشید گرفتگی قرار نمی گیرند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باردار نیستم ولی خیلی مفید و خوب بود ممنون عزیزم  کم کم داشت باورم میشد اینایی ک‌میگن راسته ...

خواهش میکنم 😁

منم شک کرده بودم رفتم یه کم گشتم ببینم از نظر علمی قضیه چیه .

من اینو تست کردم،حامله بودمو به ماه گرفتگی نگاه کردم... با اینکه پوست خودمو همسرم یکدسته دخترم روی ...

احتمال این هست که اگر ماه گرفتگی هم نبود این اتفاق برای دخترتون می افتاد . چون خواهر من هم یه لک کوچیک رو دستش داره اما زمان بارداری مادرم هیچ ماه گرفتگی و خورشیدگرفتگی در کار نبود .

یه اختلال تو عملکرد سلول ها اتفاق میوفته تو اون ناحیه پوست که اینجوری میشه . 

منم باردارم اتفاقا همون ساعت وقت دکتر دارم باید برم بیرون

به خورشید نگاه نکنید ، پس از رفتن به دکتر با ارامش به سمت خانه برگردید . ( نکات مهمشو برات  خلاصه گفتم ) 😁