2777
2789

سلام بچه ها مرسی که اومدین،

بچه ها میخام خونمونو عوض کنم، شما باشین یه خونه ویلایی ۲۰ سال ساخت میخرید جای خیلی معمولی و بعد بازسازیش میکنید یا اینکه یه اپارتمان خوشکل جای خوبه شهر میخرید؟!!

سوال دومم اینه خونه بازسازی شده دیگه سوسکو مارمولک نمیاد؟ چون من فوبیا دارم،

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه ویلایی میخرم 

قبل بازسازی کل خونه رو گازوییل ونفت ابنا بریز حتی مورچه هم پیداش نمیشه

۲۰سال ک چیزی نیس اگ خوب ساخته باشن خونه ۵۰سال ساخت ک نمیخای بخری فقط حواستون باشه زیرسازیش خوب باشه

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️

گزینه اول منطقی تره

ولی من چون محل زندگی برام خیلی مهمه و به اپارتمان علاقه دارم شخصاً گزینه دوم رو انتخاب میکنم

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

ویلایی

من از حالت مشا و شریکی که اپارتمان ها دارن اصلاااا خوشم نمیاد

اون ویلایی زمینش مال خودتونه راحت میتونین یه وقتی بکوبین از نو بسازین در اینده بالاش یه واحد بسازین برای بچه تون،حیاط دارین و خیلی مزیت های دیگه

بستگی یه خودت داره

من یه پسر دارم

شرایط مالی متوسطی داریم

من باشم ویلایی میگیرم ، بازسازی میکنم

چند سال اینده میکوبم ۲ طبقه میسازم 

برای خودم و اینده پسرم

هم از اپارتمان های تنگ و سر صدا و همسایه بد راحت میشم

هم به دلخواه خودم خونه با بهترین متریال میسازم

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..
کلا عاشق اپارتمانای شیک و لوکس توی قسمت شلوغ شهرم.

نگا این اپارتمانم که جای لوکس هست ولی جز مرکز شهر نیستا، یه جای خلوته که پر از باغ هست، یجوری ویو قشنگی داره و یه سکوت زیبا، جز اون مناطق لاکچری ولی ارام شهره ، در عوض ویلایی یکمی شلوغه ولی جای تاپ نیست، خیلی معمولیه