2777
2789

سلام دوستان دخترم نشد ک بره پیش دبستانی قبول نکردن گفتن جا نداریم از این حرف ها حالا گفتن اول شهریور بیار یک ماه بخونه پيش دبستانی رو....اما میخوام تا اون موقع خودم تو خونه باهاش کار کنم کتاب درسی برای پيش دبستانی آیا میشه از بیرون خرید مثل کتاب فروشی ها چه کتاب هایی لازمه کانال آموزشی چیزی اگه میدونید لطفا راهنمایم کنید ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دخترمو پیش دبستانی ثبت نام نکرده بودم کتابای ریاضی، علوم، فارسی گاج براش گرفته بودم خودم باهاش کار میکردم

امسالم رفت اول اصلا نگفتن زودتر بیاد دوره بکذرونه

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
کانالی هم هست ک بشه بابرنامه ریزی با بچه کار کرد تشکر

کانال که من متاسفانه نمیشناسم. اما پیج های اینستا خیلی زیادن که به ترتیب برای بچه ها پست میزارن و کلیپ. خانوم روحی خیلی معروفه هم پیش داره هم دبستان. 

کاشکی میشد بهت بگم چقدر صداتو دوست دارم❤️❤️