2777
2789
عنوان

ی سوال از خانمای متاهل

1134 بازدید | 57 پست

بچه ها شما بعد رابطه از شوهرتون تشکر میکنید ؟ اون همیشه از من تشکر میکنه ولی من واقعا نمیدونم باید تشکر کنم یا نه .فقط در جوابش میگم قربونت برم و میبوسمش 

💕 تو💕 آمدی و من فهمیدم ؛ وقتی یکی هست ک دوستت دارد زندگی زیباتر میشود💏 ...شروع ورزش 8 آبان 1401 ....وزن ۷۰ 😓  ب امید خوش اندام شدن 🙂   من  باید بتونم اونجوری ک دوسدارم لباس بپوشم اون لباس خوشکلای توی کمد منتظرن ک من دوباره بپوشمشون و لذت ببرم و تو اون آینه قدی خودمو ببینم و ذوق کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره چرا که نه بگو خیلی دوست داشتم

مرسی چ جواب قشنگی تا حالا ب ذهنم نرسیده بود 

💕 تو💕 آمدی و من فهمیدم ؛ وقتی یکی هست ک دوستت دارد زندگی زیباتر میشود💏 ...شروع ورزش 8 آبان 1401 ....وزن ۷۰ 😓  ب امید خوش اندام شدن 🙂   من  باید بتونم اونجوری ک دوسدارم لباس بپوشم اون لباس خوشکلای توی کمد منتظرن ک من دوباره بپوشمشون و لذت ببرم و تو اون آینه قدی خودمو ببینم و ذوق کنم 
مرسی که دادین

مرسی که کردین 😂😂😂

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

مرسی که دادین

😂😂😂😂😂 نه مثلا میگه ممنونم ازت خیلی لذت بردم