2777
2789
عنوان

سلام مامانای طبیعی باتجربه بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 64 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدبختی تااین راهکارارو نرن و مطمعن نشن ک باز نمیشه سزارین نمیکنن

اره انقد اذیتم کردن🥺وااااای یاد معاینه هاشون میوفتم میخوام بمیرمممم

من حتی کیسه ابمم پاره نشد خودشون پاره کردن ولی بازم اجازه عمل نمیدادن دقیقه ۹۰ که دیدن بچه میخواد خفه بشه اجازه عمل دادن

میشه با دلِ پاکت واسه خونه دارشدنم دعا کنی🥺❤️
قربون شما عزیزم انجام بده یعنی کل این ۹ ماه رو انجام ندادی؟؟! ولی جلوگیری کنه همسرت...

چرا از ۶ هفته رابطه داشتم

یهو عفونت گرفتم خوب نمیشدم سه ماه پدرم دراومد الان ۲۵ روزه رابطه ندارم

واقعا؟؟؟؟ چقدر خوب پس منم میخرم🤩

اره رفته نیم ساعته زایمان کرده من ان شاءالله ۳۷ هفته رو رد کنم میخرم

کوچولوdanger سابق کاربری سال۹۶ بدون هیچ دلیلی تعلیق شد😶🙊میگن زندگی زیباست🤐 اما کجاش نمیدونم😵خواهشن اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😕باتچکر🙏🤌
اول از دکترت بپرس قرصو سرخود نخوری

قرص خوردنی نیست برای استفاده داخلیه🤕

کوچولوdanger سابق کاربری سال۹۶ بدون هیچ دلیلی تعلیق شد😶🙊میگن زندگی زیباست🤐 اما کجاش نمیدونم😵خواهشن اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😕باتچکر🙏🤌
من از کمردرد زیاد اصلا پیاده روی نرفتم. دستمال کشیدن سرامیک. جارو نپتون زدن . قر دادن . ان شاالله زا ...

مرسی عزیزم

والا کاره هرروزمه 

از هفته ۳۴ انقباض دارم

خداکنه زایمانم خوب شه اذیتم نکنن

هفته ی اول آذر عزیزم بله ترجیحم طبیعیه

عه به سلامتی منم هفته اول اذر گفتن