2777
2789
عنوان

از چه نذری واسه ازدواج موفق نتیجه گرفتید

| مشاهده متن کامل بحث + 1765 بازدید | 50 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ ملاکی؟ تو مجردی گناه نیافتادین بادعذاب وجدان چیکاررکردی😐

ملاک اخلاق و ایمان. بااینکه یدونه دختر و مشکل خواستگار و پولداری و قیافشون نداشتم اما با کسی ازدواج کردم که اخلاق و ایمان و مسوولیت پذیری و.... داشت همه گفتن نکن قیافه تحصیلات پول نداره اما حالا همشون پشیمونن تحصیلات و پول بعد ازدواج بدست میاد اما انسانیت و شعور نه

از حس بعد ازدواج بگین خیلی مشتاقم بدونم  

حس اینکه یکی حامی و مشوقته قشنگه دیگه. البته فکر نکن همه چی گل ببلبله. من خانواده همسرم خیلی اذیتمون کردن خیلی زجر ها کشیدیم عروسی مونو بهم زدن منو همسرم خیلی مشکلات پشت سر گذاشتیم. که یاداوریش زجرمون میده

فرقی داره میگ؟؟

بله فک کردم مثل ما خانومید 

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
ملاک اخلاق و ایمان. بااینکه یدونه دختر و مشکل خواستگار و پولداری و قیافشون نداشتم اما با کسی ازدواج ...

اولین نفری هستین میبینم واقعا اخلاق معیارش فقط برای خداست و خدارو در نظر داره  👌😐واقعاا عالی

ن شما تنها چیزی ک از اقایون بهتره دلسوز مهربدن و انسان تر هستین ادم مجبور میشه بیاد 😶😶😶

😳😳😳

اصلا متوجه نمیشم چرا منو ریپلای کردید تموم شد رفت موضوع !!!!!!

پسر با آقا فرقی نداره 

موفق باشید !!!!!!!!!!!!!!

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
چه موضوعی من نمیفهم چی میگین🙄🙄

موضوع اینکه من فقط ی سوال ازتون پرسیدم نمیدونم چرا ریپلای میکنید تموم شد رفت 

به سلامت دیگه منو ریپلای نکنید