2777
2789
عنوان

بنظرتون دوسم داره؟🥲💔🙏🏻

502 بازدید | 42 پست

(تروخدا اونایی که تاپیکای قبلیمو دیدن دعوام نکنن😁🤝🏻)

با یه شخصی چند ساله در ارتباطم.بخاطر افسردگی و اختلالات روانی ای که داشتم خیلی خیلی اذیتش کردم و نمیدونست من بیمارم و مشکل دارم.

هزاران بار سر اشتباهاتم بهم فرصت داد.اینبار تحت درمانم و خوب شدم و ایشون مجدد برگشت و بهم فرصت تازه داد اما ازم میترسه و دلسرده.بنظرتون چیکار کنم؟امیدوار باشم؟اینم بگم اصلا اشتباهات گذشتمو به روم نمیاره و حرفی نمیزنه🥲

خدایا ازت میخوام همه ی نی نی سایتی ها به آرزوهاشون برسن و همیشه لباشون خندون باشه🙏🏻✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یس دارههههه

بالاییت گفت نداره😐💔

اگه داره بنظرت چرا همش فرصت میده و برمیگرده؟🥲🤦

خدایا ازت میخوام همه ی نی نی سایتی ها به آرزوهاشون برسن و همیشه لباشون خندون باشه🙏🏻✨
اینکه این همه آزارش دادی و باهات مونده و باااازم  برگشته خیلییی عاشقه قدرش رو بدون خیلی بدون و ...

عه تووووو سلاممممم✋🏻😂🥸🤝🏻

اینکه این همه آزارش دادی و باهات مونده و باااازم  برگشته خیلییی عاشقه قدرش رو بدون خیلی بدون و ...

آخه میدونی؛هنوز سرده!نه اینکه بد رفتاری کنه اما مثل گذشته نیست و ازم ناامیده.نمیدونم دقیقا باید چیکار کنم متاسفانه!

چون دوست داره ک برمیگرده 

آخییییی🥲نمیدونم چطور اشتباهات قبلمو جبران کنم متاسفانه

آخه میدونی؛هنوز سرده!نه اینکه بد رفتاری کنه اما مثل گذشته نیست و ازم ناامیده.نمیدونم دقیقا باید چیکا ...

خب ببین میدونی چقدر انرژی سوزونده؟؟؟؟

بعد هنوزم شک داره فک می کنه باز حالی ب حالی میشی یا ساز مخالف میزنی وقتی ب مرور نشون بدی تغییر کردی اوکی میشه همه چی

میشه بگی چ داروهایی میخوری و پیش کی رواندرمانی شدی ک نتیجه دیدی؟

من ؛ هر روز به امید مرگ ؛ زندگی می کنم ...

عزیزم میشه توضیح بدی چ رفتاری توی اون مدت باهاش داشتی 

اخه منم طرف اینطوریه🥲خیلی اذیت شدم همیشه هم بهش هی فرصت دوباره دادم ولی دیگه خسته شدم 

انگار میدونی افسردگی مقطعی داره یه مدت مریضه نیستش دوباره میاد ولی با حال خوب🙁خیلی سردرگمم!

من همیشه تصور میکنم بهشت باید نوعی کتابخانه باشد!           کتابخون و فیلم سریال باز حرفه ای👩🏻‍💻                                     
خب ببین میدونی چقدر انرژی سوزونده؟؟؟؟ بعد هنوزم شک داره فک می کنه باز حالی ب حالی میشی یا ساز مخ ...

آره قربونت بشم.پیش دکتر خوانساری.من یکسال دنبال درمان بودم هیچ دکتری نتونست کمکم کنه.متاسفانه دچار چند اختلال بودم.تجربه خودکشی و... :)

خیلی از داروها بهم جواب نداد اما این دکتر بهم داروهای خوبی داد و برام معجزه شد.خدا خیرش بده🙏🏻توی اینجا به خیلیا معرفیشون کردم