2777
2789

بچه ها من چندماهه تو اقدامم براي بارداري 

و الان ي كار خيلي خوب با حقوق عالي بهم پيشنهاد شده 

ولي الان ي مسئله اي دارم !اينكه برم سركار و ماه بعد باردار بشم و بخاطر تعهد كاري نميتونم بيخيال بشم از طرفي م من نميخوام باردار شدنم رو عقب بندازم 

بنظرتون چيكار كنم؟؟😞 خيلي تو دو راهي م ميشه راهنماييم كنيد؟؟

نشد چون خدا نخواست💔و بلاخره معجزه هميشه اتفاق ميوفته در تاريخ ٠٣/٠٣/٠٣ بيبي چكم مثبت شد💕خدايا خودت مراقبِمون باش🤍 ٠٣/٠٣/١٠آزمايش مثبتمم گرفتم🌾بماند به يادگار از تاريخ ٠٣/٠٥/٠٣ كه خداوند بار ديگه بزرگي ش رو نشونم داد و يه فرشته صحيح و سالم بهم سپرد💙

از طرفي م ميترسم نرم سركار، و حالا حالاها باردار نشم😭

نشد چون خدا نخواست💔و بلاخره معجزه هميشه اتفاق ميوفته در تاريخ ٠٣/٠٣/٠٣ بيبي چكم مثبت شد💕خدايا خودت مراقبِمون باش🤍 ٠٣/٠٣/١٠آزمايش مثبتمم گرفتم🌾بماند به يادگار از تاريخ ٠٣/٠٥/٠٣ كه خداوند بار ديگه بزرگي ش رو نشونم داد و يه فرشته صحيح و سالم بهم سپرد💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره کدوم براتون الویت باشه

من به شخصه فرزند برام درالویته نسبت به کار بیرون از منزل

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻

هم بروکار هم باردارباش ماهای اول فکرنکنم سخت باشه البته من مجردم ولی خب اطرافیان دیدم باردارن وشاغل

برای سلامتی امام زمان و حاجت روایی من سلامتی خودتون و خانواده هاتون  دومرتبه بگو الهم صل علی محمد وال محمد ۱ثانیه وقت میبره
به حقوقش احتیاج داری؟ببین بری سر کار تا چند سال نمیتونی بچه دار شب تا قشنگ جاگیر شی

ببين خداروشكر دستمون ب دهنمون ميرسه و ميتونيم از پس خرج بچمون بربيايم 

اما من عاشق استقلال مالي م

برو سرکار بچه دار شدن همیشه وقت داری

اخه الان چندماهه اقدامم نشدهه 

ميترسم نشه و از سنم بگذره حسرتش بمونه تو دلم🥺