2777
2789
عنوان

یخچال فریزر جهیزیه😄

752 بازدید | 43 پست

بین سه تا 

ساید اسنوا مدل هارمونی 32 فوت : 39 تومن 

یخچال فریزر دوقلو دپوینت مدل مکس : 38تومن

یخچال فریزر دوقلو ایران شرق : 36 تومن

اگه شد عکساشون هم میذارم نظر بدید با دلیل باشه 😉

لطفا هر نظری یا تجربی ای و در مورد یخچال های دیگه ای هم دارید بگید ممنون میشم🌼

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیشتر از ۱۵ساله دوقلو هیمالیا دارم و راضی هستم.

نمیدونم الان قیمتش چنده!

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

بچه ها من یخچالم دو قلو دوو هست می رم نزدیکش می شم صدای کار کردنش از یک متری میاد. طبیعیه؟

خداوندا .... زمزمه ی نام تو امواج خروشان اضطراب را از ساحل طوفان زده ی قلبم محو می کند ....😊😊😊

من ده ساله ساید سامسونگ دارم، برای شروع جاش خوب بود، الان که یه بچه دارم و دومی تو راهه و رفت آمدم بیشتر شده، جاش کمه، یعنی اگر بخوام همزمان مقدار زیادی گوشت و مرغ و چرخ‌کرده و ماهی و سبزی اش و قرمه و کرفس بزارم جا برای باقالی و نخود فرنگی و حبوبات و لوبیا سبز و اینا ندارم

من هیمالیا گرفتم ۲۶ ملیون مجبور نیسی دختر پدرتو ب زحمت بندازی  یا اگه پول دارین همشون خوبن هرچ ...

خب دوست دارم یخچال خوب باشه

شما چه سالی 26 تومن خریدی؟ الان یخچالی که مجهز به آب شهری و آبریز و یخریز و جا بطری مجهز و... داشته باشه 30 به بالاس

اگه ساید هم باشه که هر چی فوت بیشتر قیمت بالاتر 

چیزی که تو آشپزخونه تو چشمه همین یخچال 

میدونی ما متاسفاااانه رسم بدی داریم میان جهیزیه رو میبینن و...