2777
2789
عنوان

ازدواج با مرد شکاک

| مشاهده متن کامل بحث + 1259 بازدید | 18 پست
ببین الآن که هیچ تعهدی بهش نداری و نمیتونه بهت زور بگه، اینقدر عذابت داده، وای به روزی که شوهرت بشه. ...

میدونی همه ویژگی هاش خوبن فقط همین یه موردش بده 

که گاهی خیلی تحت فشار عصبی میذاره منو

میدونی همه ویژگی هاش خوبن فقط همین یه موردش بده  که گاهی خیلی تحت فشار عصبی میذاره منو

همین یه مورد باعث میشه به مرور همه‌ی ویژگی‌های خوبش از چشمت بیوفته. 

مثلا ممکنه یکی از اخلاق‌های خوب ایشون تفریح رفتن و دست و دلبازی باشه... فکر کن با هم میرید خرید، کافیه لبخند بزنی، میگه چرا خندیدی، یا چرا با فروشنده حرف زدی، یا چرا یه رهگذر که از کنار تو رد شد به تو نگاه کرد!!! اگر بخوای با این آدم زندگی کنی، باید رسماً تبدیل بشی به یه زندانی، زندانی‌ای که حتی در کنار خودش هم بخوای بری بیرون آرامش نداری.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین یه مورد باعث میشه به مرور همه‌ی ویژگی‌های خوبش از چشمت بیوفته.  مثلا ممکنه یکی از اخلاق‌ه ...

الان فعلا تو این زمینه مشکل ندارم باهاش 

وقتی پیششم حتی میذاره بدون باشم 

رفته بودیم پیکنیک تو پارک گفت اگر میخوای مانتوتو دربیار راحت باش منم کل مدت با یه تیشرت استین کوتاه بودم اونجا هم شلوغ بود. 

ولی وقتایی ک دورم ازش اینجوریه 

نمیدونم چرا اینجوریه 

مطمئن نیستم یعنی واقعا شکاکه 

عقلا به این نتیجه رسیدم نمیدونم چجوری ول کنم  هر سری ک بحث میشه کلی میره رو اعصابم

اگر باهاش بمونی شک نکن پشیمون میشی. واجبه مگه با هر کسی ازدواج کنی. الان موقعیت خوب داری برو به درست برس. پس فردا این آدم نمیزاره هیچ کاری بکنی قشنگ زیر یه سقف چهره اصلیشو نشون میده.اونوقت باید بمونی و بسازی. یهو بخودت میای میبینی پیر شدی عمرت رفته