2777
2789
عنوان

ازدواج با مرد شکاک

1256 بازدید | 18 پست

با دوس پسرم قرار ازدواج گذاشتیم ولی به نظرم شکاکه 

هرچند که من چون احساساتم درگیره به احتمال زیاد فقط دنبال دلیل میگردم برای موندن

منم شرایطم پیچیده و سخته هرکسی نمیتونه منو قبول کنه 

ولی اون قبول کرد با هم ازدواج کنیم 

میدونم ک خیلی دوسم داره 

ولی بعضی رفتاراش ازاردهندس

من کلا از خونه بیرون نمیرم هیچ دوستی هم ندارم حتی از قبل این ک اون بیاد تو زندگیم. امروز از ساعت ۲تا ۴ونیم کلاس داشتم. بعد از اونم زود رفتم کلینیک وقت لیزر داشتم ساعت ۵. ساعت ۶ کارم تموم شد داشتم برمیگشتم زنگ زد گفت چطوری کجایی و این حرفا. گفتم اره کارم الان تموم شد تو خیابونم دارم برمیگردم. با عصبانیت گفت باشه خوش بگذره بعدم قطع کرد.۲۹ سالشه. 

من هیچوقت کاری نکردم ک بهم شک کنه ولی همیشه بهم شک داره 

با این ک خودشم میدونه اونجور ادمی نیستم ولی بازم این رفتارای مسخره رو داره.

من یه بار یه موقعیت تحصیل در المان رو به خاطرش از دست دادم. 

الان یه فرصت دیگه برام پیش اومده. واقعا موندم چیکار کنم یعنی به خاطر شکاک بودنش رابطه رو تموم کنم؟ من این یک سالونیم واقعا خیلی سختی کشیدم.اما همیشه اونو درک میکردم چون شرایط خانوادش و بچگی ای که داشت باعث شده بود کمبود داشته باشه .تنها هم زندگی میکنه 

نظر شما چیه 

شرایط خوبت رو بخاطر یه آدم شکاک از دست نده ، میگن شک و تردید بیماری ای هست که هیچ درمانی ندارد حتی اگه شرایط خوب هم نداری ازش جدا شو

خدایا منی که کنارش تو نباشی ، تومنی نمی ارزد 💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا بخاطرش موقعیت تحصیل تو المانو از دس دادی😐داری بام شوخی میکنی نمیتونم باور کنم اصلا میخای با دسای خودت گوه بزنی به ایندت و زندگیتو جهنم کنی زندگی با مرد شک دار ینی تباهی مطلق واقعا چرا انقد برا دوس پسراتون مایه میزاریددددد😐

واقعا بخاطرش موقعیت تحصیل تو المانو از دس دادی😐داری بام شوخی میکنی نمیتونم باور کنم اصلا میخای با د ...

چون وقتی احساسات ادم درگیر شه عقل و منطق میره پی کارش😑 

تازه اولین رابطمم بود تا الان با کسی اینجوری نبودم 

ببین دیگه چقد ناچار شدم اومدم اینجا عنوان میکنم😑

من خودم نسبت به نامزدم شک دارم دوساله اما اون با این شرایط حاضره با من ازدواج کنه 

این ک میگم نامزدم الان هنوز نامزد نشدیم دوسال دوست بودیم حلقه ها رو گرفتیم انشالله به همین زوری نشون میشیم 

هیچی ازش ندیدم تو این دوساله اما دست خودم نیست 

خودشم اون شب می‌گفت تو همیشه ناحق میگی ولی چون دوست دارم تحمل میکنیم 

تو ک تجربه داری بنظرت خیلی آدم سختی می‌کشه وقتی یکی بهش شک می‌کنه ؟ 

کلی حرف زدم  میگه رفتارای تو باعث میشه شک کنم  ولی خب خودش رفتارای شک برانگیزتری داره 😑

از نظر من مردی ک خودش هرز بپره ب طرف مقابلش هم شک میکنه، البته این برا خودم ثابت شده

من خودم نسبت به نامزدم شک دارم دوساله اما اون با این شرایط حاضره با من ازدواج کنه  این ک میگم ...

میدونی خیلی سختی میکشه 

من حتی رفیق دخترم ندارم 

این هفته کلشو داشتم درس میخوندم که مدرک ttc مو بگیرم .

تو خونمون اشپزی میکنم، خیاطی یادمیگیرم نقاشی میکشم .هیچ دوستی هم ندارم باهاش برم بگردم. صبحا یک ساعت باشگاهم ولی بازم بهم شک داره 

ادم زورش میگیره گاهی با خودش میگه کاش در حقش بدی میکردم که حداقل ناحق نبود!

راستشو بخوای ادم سرد میشه فقط چون وابستس میمونه 

من الان میدونم زندگی با این ادم خیلی اذیتم میکنه ولی چون یه کم احساساتم درگیره و وابسته شدم بهش پاش موندم.

زندگی‌با ادم شکاک ادمو پیر میکنه 

مخصوصا وقتی دعوامون میشه که دیگه هر چرتو پرتی بخواد میگه