2777
2789
عنوان

به نظرتون چیکار کنم؟🥺

93 بازدید | 3 پست

سلام شبتون بخیر

من تقریبا از بچگی خواب های اشفته می بینم و همشون و یادم میاد🥴حتی خوابی که تو ۵ سالگی دیدم🙂

حتی یه سریاشون هم تکرار میشه

تازگیا هم با ناله و داد زدن از خواب بیدار میشم

اصلا دلم نمیخواد وقت خواب برسه چون عذاب میکشم

به نظرتون‌چیکار کنم🥺

کسی مشکل منو داره؟

نگران اینکه بقیه چه جوری میبیننت نباش

روان شناس !

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     

امکانش هست که یه مشکلی تو زندگیت هست یا تو کوچیکی اتفاقی افتاده برات که خوابای تکراری میبینی.تا. مشکل تو زندگی حل نشده بعضی از خواب ها دست از سر آدم برنمیدارن.شبا قبل خواب فیلم های خوب ببین،کتاب های خوب بخون.دیر نخواب.شام سنگین نخور و آخر شب هم شام نخور یه مدت ببین درست میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امکانش هست که یه مشکلی تو زندگیت هست یا تو کوچیکی اتفاقی افتاده برات که خوابای تکراری میبینی.تا. مشک ...

از غذا نیست خیلی امتحان کردم

ولی هر چی‌که ببینم و حس خوب نگیرم شب خوابم‌نا آروم تر میشه

مثلا یه عکس پس زمینه دیدم حس بدی پیدا کردم تا شب تو ذهنم نبود

ولی شب تا صبح خوابشو دیدم

نگران اینکه بقیه چه جوری میبیننت نباش