2821
2789

دوریم از هم هر از گاهی یا اون از من اسکرین شات واتساپ میخواد یا من میخوام 

امروز بهش گفتم فرستاد ۳/۴ تا شماره مرد که نمی‌شناختم چت کرده بود وقتی بهش گفتم کین گفت به تو چه مگه همه چیزو باید بدونی من سرکار میرم توی یه کشور دیگه ام برای راه افتادن کارام باید ارتباط بگیرم و کمک بگیرم نمیشه همه چیز از تو اجازه بگیرم یا قبلش بهت خبر بدم و وقتی میگم چرا برای من اینجوری نیست و برای همه چیز ازم توضیح میخوای میگه چون من مردم و تو زنی و یکم زنونه باش 

ماشاالله ب اعتماد و حریم

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کلا ی جوریه اینکارتونمن ۴ ساله ازدواج کردم تا حالا ازین کارا نکردیم

۵ ساله با همیم و همیشه بهم بی اعتماد بوده و الان که مهاجرت کرده شدید تر شده دیگه منم مقابله به مثل میکنم 

بهتر اینبار عکس خواست بدی ولی خودت نگو بفرست بحال خوش بزار

از رو ترس ب کسی نچسب

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

۵ ساله با همیم و همیشه بهم بی اعتماد بوده و الان که مهاجرت کرده شدید تر شده دیگه منم مقابله به مثل م ...

تو نکن 

بهش بگو من بهت اعتماد دارم لازم نمیبینم اینکارو و دیگه بداش شات نفرست بگو تو ک ب من اعتماد نداری هر چقدر اینکارو کنم بازم بهم بی اعتمادی پس بی اعتماد باش

همین

تو نکن بهش بگو من بهت اعتماد دارم لازم نمیبینم اینکارو و دیگه بداش شات نفرست بگو تو ک ب من اعتماد ند ...

بهش میگم چرا نباید وقتی ازت میپرسم کین جواب بدی؟میگه لازم نیست همه رو بشناسی به جای تنفر به شوهرت عشق بده😂حالم از مردایی که فقط خودشونو میبینن بهم میخوره اگر همین حرف رو من بهش زده بودم الان داشت تهدید به طلاق میکرد و می‌گفت خیانت کردم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز