2777
2789

یه نفر همه چی و زندگیش ب این وصله ک زودتر باردار شده.ازتون خواهش میکنم برای دعا کنین  صلوات بگین هر جور ک میدونین انرژی مثبتتونو براش بفرستین

منم واسه حاجت روایی شما صلوات میفرستم.

عزیزای دلم با دلای پاکتون دعام کنید واگه خواستین یه صلوات واسه برآورده شدن حاجتم بفرستین...ان شاءالله ک حاجت روا بشید ممنون ازهمتون مهربوناا😘

برامنم دعا کنیید بچه میخوام  

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۵ تا صلوات فرستادم

بگو هرروز هرتعداد کی میتونه دعای توسل بخونه انقد اینو تکرار کنه تا حاجتشو‌بگیره شنیدم خیلی این مدلی حاجت میده 

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم...

فرستادم جیگرا برای دوست منم دعا کنید🤍

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

فرستادم از ته دلم دعا کردم

ممنون گلم

عزیزای دلم با دلای پاکتون دعام کنید واگه خواستین یه صلوات واسه برآورده شدن حاجتم بفرستین...ان شاءالله ک حاجت روا بشید ممنون ازهمتون مهربوناا😘
برامنم دعا کنیید بچه میخوام    

ان شاالله قسمت همه ی حاجت دارا بشه ب خیر و سلامتی

۵ تا صلوات فرستادم بگو هرروز هرتعداد کی میتونه دعای توسل بخونه انقد اینو تکرار کنه تا حاجتشو‌بگیره ...

ممنون عزیزم 

حتما بهش میگم

فرستادم جیگرا برای دوست منم دعا کنید🤍

ان شاالله حاجت روا بشین،،

۵تا صلوات فرستادم  انشالله حاجت روا بشن  توروخداواسه منم دعا کنید  نامزدم تا جمعه ...

واست آیه الکرسی خواندم عزیزم

۵تا صلوات براش می فرستم  دعا کنید گره ومشکل ازدواج منم حل بشه  خیلی ناامیدم

توکل بخدا

ان شاالله حاجت دلت و خواسته ی خدا یکی بشه

منم ده سال منتظرم ,,,

عزیز دلم 

الهی ک زودتر  ب خیر و خوشی حاجت روا شی