2777
2789
عنوان

من حساسم یا حق دارم حساس باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 35 پست
یعنی اونجا بدتره 

خیلی خیلی خیلی بدتر .

بگو و بخند و کلا  عالیه اونجا 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

حق داری ولی بعضیا کلا مدلشون اینجوریه منظور ندارن منم همه جا دیدن همکارا همه باهم راحتن۔۔دیگ لابد ه ...

این که خیلی بده البته زن دادشم هم تو محل کارش مرد زیاد دارن میگه طبیعیه برا دیگران از بیرون میبینن غیر طبیعیه 

کاش خوشبختی هم مثل مرگ حق بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جنس خودمو خوب میشناسم بیشتر وختا همین دختران ک عشوه ی زیاد خرکی میان و سر صوبتو باز میکنن

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗

منم شوهرم حسابداره واسه اینکه حقوق زنا کم تره شرکتا خیلی پذیرششون میکنن پره خانومه اونجا ولی دلیل نمیدونم ک بخواد با اونا باشه حساس نشو مرد اگ آدم باشه زندگی سرش بشه هیچوقت زنشو جای ادمای یکی دوروزه نمیزاره👌🏻

یعنی طبیعه اینقدر حرفو بگو بخند

منم تو محیط بیمارستان بودم ، حرف و گفت و گو و حتی درد و دل زیاده وگرنه زمان نمیگذره که 

همشونم دخترن اما تحصیل کرده 

سواد ربطی ب سرتقی نداره

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗
منم تو محیط بیمارستان بودم ، حرف و گفت و گو و حتی درد و دل زیاده وگرنه زمان نمیگذره که 

شوهرم موهای سرش سفیده میگه من اونارو مقل بچم حساب میکنم 

خوب جنستون چجوریه 

بد جنسن...   

منم شوهرم حسابداره واسه اینکه حقوق زنا کم تره شرکتا خیلی پذیرششون میکنن پره خانومه اونجا ولی دلیل نم ...

خوش بحالت حساس نیستی من یکمم بددل هستم

اگه شوخی های نامناسب و خارج از عرف نمیکنن مشکلی نداره

نه خارج عرف نبود اصلا همه رو به فامیل صدا میزد خانم فلان اینا اما نمیدونم چرا خوشم نیومد از اون محیط جالبه شب که میاد سیر تا پیاز کارها حرفاشم تعریف میکنه