2777
2789
آخه اینایی که شمامیگید همه برا ماه گرفتگی ولی فردا خورشید گرفتیگیه نبینم کلا ولی دستم رو شکمم بده ب ...

خورشید گرفتی رو کلن چشمتو به خورشید بگیری خودت کور میشی برا بچه ضرر نداره هنگام ماه گرفتیگی نگاه به شکم نکن یا دست نزار

پریدن از قفس که بال و پر نمی خواهد! عشق است بال پریدن ، همان که من دارممم🌈🤍
آخه اینایی که شمامیگید همه برا ماه گرفتگی ولی فردا خورشید گرفتیگیه نبینم کلا ولی دستم رو شکمم بده ب ...

نه عزيزم حساس نشو نگران هم نباش 

تو خنده ي دوري در ياد…🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد شماهایی که میگید خرافاته

اومدو طرف خبر نداشت هنگام ماه گرفتی دست گذاشت روی شکمش ماه گرفتی افتاد توی صورت بچه چیکار میکنید؟! هیچی از اینجور افراد فرار میکنید

اینا همه حقو ناسه

اما باردارهای عزیز به خورشید گرفتگی نکاه نکنید چون این از نظر علمی هست که نگاه به خورشید گرفتگی باعث آسیب چشم میشه

اما از لحاظ دست گذاشتن نمیدونم خرافات هست یا هرچی اما واقعا چند نفر تو فامیل داریم که هنگام خورشید گرفتگی دست زدن و بچشون تو صورتش لک به اصطلاح ماه گرفتگی داره،البته فامیل ما میگن که تو زمان خورشید گرفتگی که حالا فوقش یه ساعتم نیست کلا زن باردار نباید دست به بدنش بزنه همونجای بدن بچش ماه گرفتگی میوفته،مثلا خالم وقت خورشید گرفتگی میگفت حواسم نبود صورتمو خاروندم صورت بچش ماه گرفتگی شده

کلا قطعی نیست اما سعی کنید تو اون مدت خورشید گرفتگی از قبلش دستکش دست کنید و دست ب جاییتون نزنید علی الخصوص صورتتون

هم هنگام ماه گرفتگی هم خورشید گرفتگی باید رعایت بشه جفتش

بخدا کاربری قبلا برای دوستم بوده داد به من،سه تاپیک اخر فقط برای منه
خورشید گرفتی رو کلن چشمتو به خورشید بگیری خودت کور میشی برا بچه ضرر نداره هنگام ماه گرفتیگی نگاه به ...

اخه کی میگه کور میشی

من بارها نگاه کردم 

این حرفارو‌از‌کجا میارید؟

در کشوری که افرادی بی سواد به ثروت های بی حساب رسیده اند، چه نیازی به آموختن است ؟
اخه کی میگه کور میشی من بارها نگاه کردم  این حرفارو‌از‌کجا میارید؟

نه بابا کور نمیشی که فقط میگن اشعه هایی داره که برای چشم مضرهو باعث آسیب میشه اونم نه الان آینده سالهای بعد،

اخه کی میگه کور میشی من بارها نگاه کردم  این حرفارو‌از‌کجا میارید؟

😂😂😂

قرار نیست همون دقیقه گور بشی ک

نگاه کردن به خورشید همچین هم روی بینایی بی تاثیر نیست

بعدم من منظور از کور شدن این نبود ک همون دیقه بینایشو از دست بده چرا گارد میگیرید🤣

یکی از بلاگرا که پزشک هست( مادر آهو و دریا مهرور) روی مچ دست دخترش ماه گرفتگی بود میگفت ممکنه تا دوسالگی از بین بره یا بمونه و یه اصطلاح پزشکی هم داشت میگفت ربطی به ماه گرفتگی نداره/

.

من ماه گرفتگی دارم 

اتفاقا خیلیم دوسش دارم 

رو بازومه 

از بچگیم عاشقش بودم 

مامانم میگفت این اردکه 

خیلی باید تجسم فضایی تون قوی باشه ک اردک ببینیدش😅

ولی در زمان بارداری مامانم ماه گرفتگی و خورشید گرفتگی ای رخ‌نداده! 

کمبود یه سری املاح هست ک باعث این لکه ها میشه 

اگه بچه تون داره سعی کنید ازش یه شکل بانمک پیدا کنید تا شبیه یک نقص نبینه اون لکه رو 

خدایا هرچی تو بخوای…. تو بخوای قشنگتره❤️
اما باردارهای عزیز به خورشید گرفتگی نکاه نکنید چون این از نظر علمی هست که نگاه به خورشید گرفتگی باعث ...

آخه دو ساعت و ۲۲ دقیقه ای یوقت آدم حواسش نباشه دست به بدن خودش بزنه چی؟

من موقع بارداری برای اینکه به بقیه حالی کنم خرافاته

رفتم زل زدم به ماه انقدر دست کشیدم روی شکمم ده بار اینکارو کردم تا ماه گرفتگی زمانش تموم شد

بچم هیچ لکی نداره

مامانم جیغ میزد بچه خط خطی شد انقدر دست کشیدی🤣🤣🤣🤣

چه ساعتیه و چه شهرهایی؟

از ساعت ۱۲:۳۰تا ۱۶ 

اوج خورشید گرفتگی ساعت ۱۵

تقریبا از همه شهر ها قابل دیدنه 

اما بیشتر طرف شمال کشور

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
آخه دو ساعت و ۲۲ دقیقه ای یوقت آدم حواسش نباشه دست به بدن خودش بزنه چی؟

یه دستکش دستت بکن،اگه با دستکش دست بزنی اشکال نداره،حالا دستکش مخملی یا پلاستیکی،به شکمت هم به صورت لخت نگاه نکن،استرس هم نداشته باش هیچی نمیشه یه بچه خوشگل میاری که پشمای همه از خوشگلیش بریزه🥺😁🤣