2777
2789
عنوان

شما هم با خودتون حرر ف میزنیددددد

73 بازدید | 16 پست

یا فقط منممم

دیگه خیلی پیشرفته شده حرف زدنم با خودم !!

یهو میبینم دارم یه جا تو یه مکان عمومی که البته خیلی شلوغ هم نیست ، دارم راه میرم و با خودم صحبت میکنم

یه وقتایی متوجه نیستم یهو به خودم میام میبینم یکی داره نگام میکنه !

و البته که من اون لحظه دستم رو گوشم میزارم  و وانمود میکنم دارم با هندزفری حرف میزنم

والا من تو ذهنم ممکنه با خودم حرف بزنم

یهویی برم تو فکر 

حتی توی جمع یا حین انجام کاری میرم تو فکر یچیز دیگه 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علاوه براون خیلیم خیال پردازی میکنم،

تو زندگی روزمرمم تاثیر گزاشته🙃از واقعیت خیلی دورم میکنه

من قوی نبودم، صبور هم نبودم، مجبور بودم. اجبار ازت یه آدم دیگه میسازه❤️‍🩹 "سال تولدم اشتباه ثبت شده"

ولی اگر خیلی برات زیاد شده

برو دکتر 

واقعا شاید مشکلی باشه

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

والا من تو ذهنم ممکنه با خودم حرف بزنمیهویی برم تو فکر حتی توی جمع یا حین انجام کاری میرم تو فکر یچی ...

انگار مغزم داره سعی میکنه حرفایی که تو خودش میزنه رو بزنه بیرون

علاوه براون خیلیم خیال پردازی میکنم،تو زندگی روزمرمم تاثیر گزاشته🙃از واقعیت خیلی دورم میکنه

منم حس بدی ندارم اینکه تو ذهنم کمتر با خودم حرف میزنم و میریزمشون بیرون

باعث شده آرامش بیشتری داشته باشم 

انگار مغزم داره سعی میکنه حرفایی که تو خودش میزنه رو بزنه بیرون

چرا نمیری پیش ی روانشناس ؟ما از پشت گوشی نه سواد شو داریم نه دقیقا حالت هات و متوجه میشیم

برو تل حداقل بگه مشکلی هست یا نه که اگر هست جدی تر نشا