2777
2789

عاره کسی که برداره وقتی نگاه به ماه کرد زمان ماه گرفتگی نباید نگاه به شکمش بکنه یا دست به شکمش بزنه

روی بدن بچه لک میوفته

مثلن ما دختر همسایمون این لک روی گردنشه

و دوستم هم لک ماه گرفتگی داره که روی ساق پاش هست

پریدن از قفس که بال و پر نمی خواهد! عشق است بال پریدن ، همان که من دارممم🌈🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا ماه گرفتگی دوما چرته سوما  اون یه اصطلاح پزشکیه بچه ها مادر زادی خون زیر پوستش لکه میشه یه همچین چیزی بزن نت

🌹عالم همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ 🌹                            🌹ایهیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 🌹

مادرشوهرم حامله بوده ، پدرشوهرم گفته این همه میگن ماه گرفتی و اینا بذار ببینم راسته یا نه 😂دست مادرشوهرمو میگیره میذاره رو شکمش تو ماه گرفتی ، الان پست کمر برادرشوهرم ماه گرفتی داره افتاده روش.....باور نداشته امتحان کرده 😂😂

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕