2777
2789
سلام عزیزم خوبی ؟میگم شما چه شیرخشکی به پسرتون میدادید من شیرخودم کمه کمکی اپتامیل میدم ولی گاهی بال ...

سلام

من چون پسرم زیر ۲ کیلو بود pre biomil میدادم. اونم سنگین بود رفلاکس میداد. بعدش بیومیل شماره ۱دادم تا ۵۰ روزگی بعدشم کامل شیر خودم میدم

د 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم 

میدونم این تاپیک مال قبل هست، چون به کمکتون نیاز داشتم اینجا پست میذارم

شما که با دکتر های زنان شیراز اشنایی دارین به نظرتون کدوم پزشک بهترین هستن میخواستم بیام شیراز پیش دکتر

من دو بار پشت هم سقط داشتم یه دو قلو و یه یک قلو

ممنون میشم راهنماییم کنید

سلام عزیزم  میدونم این تاپیک مال قبل هست، چون به کمکتون نیاز داشتم اینجا پست میذارم شما که با ...

سلام عزیزم. راستش من تو زمینه سقط زیاد تجربه ندارم ولی از پزشکای زنان دکتر عمویی، دکتر صیادی و دکتر پوردست رو میشناسم که خوبن. اما یه پیشنهاد دارم تو بارداری حتما برای سونوها برید پیش دکتر نسرین اسدی که فوق تخصص طب مادرو جنین هستن، فوق العاده دلسوز و کاربلد، خودشون همه مراحل رو کامل و با وسواس درنظر میگیرن

د 

[QUOTE=308332746]سلام عزیزم خوبین؟ میشه بپرسم دست پسر گلتون‌چه ناهنجاری داره؟ دستتی بچه برادر من هم مشکل داره خیلی نگ ...[/QUOTE

برا بچه برادرتون چه شگلیه؟ دست بچه من درست باز نمیشه یعنی اینکه کف دستش صاف بشه و انگشتهاش هم از مفصل به داخل خم میشه

د 

[QUOTE=308332746]سلام عزیزم خوبین؟ میشه بپرسم دست پسر گلتون‌چه ناهنجاری داره؟ دستتی بچه برادر من هم ...

اهان مال اون انگشت شستش خم هست و انگار ناخونش کوچیکتره 

هر دو دستش اونطوریه؟ مشکل ظاهری دیگه ای هم داره؟ ازمایشژنتیکش چی شد نتیجش؟ 

تو سونو تشخیص ندادن؟ ما خیلی شوکه شدیم

اهان مال اون انگشت شستش خم هست و انگار ناخونش کوچیکتره  هر دو دستش اونطوریه؟ مشکل ظاهری دیگه ا ...

برای ما شصتش که باز نمیشه تو سونو مشخص بود ولی بقیش نه. برا من هر دو دستش مشکل داره ولی یکیش شدیدتره.آزمایش ژنتسک هنوز نتیجه نهایی نیمده

د 

برای ما شصتش که باز نمیشه تو سونو مشخص بود ولی بقیش نه. برا من هر دو دستش مشکل داره ولی یکیش شدیدتره ...

اهان اونوق انگشت شستش که مشخص بود تو سونو نگفتن مشکل داره؟ 

مال ما مشخص نبود انگشت شستش از بند خم هستش🥺

مال شما هیچکدوم از انگشتاش خمشون باز نمیشه؟ 

مشکل دیگه ای هم داره؟ ظاهری؟