2777
2789
پسر من دو ماه و چهار روزشه خودش با خودش خیلی میخنده اما به ما نه ..منم خیلی نگرانم 

سلام

بچتون خندید بالاخره؟ پسر من هنوز خنده درست و حسابی ندارا. ۳ ماهش هفته دیگه تمامه

د 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بچتون خندید بالاخره؟ پسر من هنوز خنده درست و حسابی ندارا. ۳ ماهش هفته دیگه تمامه

سلام بله یکی دو هفتست میخنده به ما البته بعصی روزا هم خیلی تحویلمون نمیگیره 😅 در کل بعصی بچه ها دیرتر میخندن انگار مخصوصا اونایی که زودتر دنیا اومدن

هیچ بچه ای رو نباید با بچه دیگه مقایسه کرد یکی زود راه میره یکی دیر یکی دیر دندون درمیاره یکی زود یکی هم زود می‌خنده یکی دیر دلیلی برای نگرانی وجود نداره

ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋
سلام عزیزم چه خبر ازنینی رشدش خوبه ؟وزن گیری نرمال داره ؟نینی منم ای یو جی اره هنوز دنیا نیومده  ...

سلام عزیزم. ممنونم

آره خداروشکر. الان ۳ماهشه فعلا که خوب بوده. ماه بعد دوباره باید ببرم چکاپ

د 

هیچ بچه ای رو نباید با بچه دیگه مقایسه کرد یکی زود راه میره یکی دیر یکی دیر دندون درمیاره یکی زود یک ...

چون iugr هست و یکم تو دستاش ناهنجاری داره روش حساسم وگرنه شما کاملا درست میکید

د 

دیگه این وزن که ای یوجی آر نیس من ۳۶ هفته و۴ روز ۲۱۰۰ هست وزنش تا ۳۸ اگه بمونه فوقش ۲۴۰۰ بشه

برا من آب دورش کم شد و تو ۳۶ هفته و ۵ روز اورژانسی به دنیا اومد. البته اواخر هفته ای ۱۰۰گرم بزور اضافه میکرد

د