2777
2789

سلام دوستان عزیزم من موهایی خیلی بر بشت و بلند داشتم متاسفانه از بعد ورود به دبیرستان نمیدونم چی شد تبدیل به یک آدم کاملا استرسی و داغون شدم.علتشم هیچ وقت نفهمیدم و زمان کنکور هم که دیگه ریزش سکه ایم شروع شد و مثل یک سکه گرد کاملا تاس شد.

برای ریزش سکه ایم به دکتر رفتم و یک کرم داد که خدا رو شکر بعد دو ماه اول موهای کرکی دراومد و موها برگشت ولی روز به روز سر من خالی تر و موها نازک تر طوری که بعد ۷ سال یک سانت رشد نمیکرد هر راهی بگید رفتم هر قرص و ازماایشی که بگید خوردم و رفتم از بخت بد من با کسی ازدواج کردم که شدیدا عاشق موی بلند و بربشت بود مرتب تو فیلم ها میگفت مثلا چرا فلانی موهاش اینقدر زیاده چرا موهات رشد نداره و این مثل خنجر تو قلب من بود.رفتم کلاه گیس خریدم .موی اضافی خریدم ولی یک بار به خودم گفتم باید روی موهای خودم کار کنم و الان نتیجه تلاشم را بهتون میگم

سروپاگوشیم

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول بگم تمام ماینوکسیدل و اسبری ای مو رو امتحان کردم اصلا نتیجه نداد الکی بول صرف نکنید.انواع قرص گرون قیمت رو خریدم مخصوصا hair burst که کلی تبلیغ کردن در عرض یک ماه موهات میشه رابرانزل ولی موهامو کاملا چرب کرد دریغ از یک سانت رشد.قرص hair_vit حقیقت خوب بود ولی الان تقلبیش زیاده اونم نمیخورم .

بیشتر زینک و ویتامین های گروه بی رو خوردم

ماهی یک میلیون دادم برای مزوترابی و کلییییییی قرص هورمونی.که نگم براتون به قدری قرص های هورمونی حال منو بد کرد که افتادم به خون ریزی و افت فشار گر چه دکتر تضمین کرده بود رشد قدی موهات بلند میشه اینم بی فایده بود