2777
2789
عنوان

رفع تیرگی واژن

7454 بازدید | 45 پست

دوستان من ی رفیقی دارم دیروز بحثی پیش اومده بود می‌گفت ناحیه ش صورتیه 🙈 من خودم پوستم خیلی سفیده ولی احساس میکنم اون قسمت تیره تر 

راهی هست که بشه صورتی شد؟ 🙈😅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من شنیدم ی عمل صورتی و سفید کردن واژن..از دکتر زنان باید بپرسی

ای که گفتی جان بده تا باشدت آرام جان                                                   جان به غمهایش سپردم نیست آرامم هنوز❤

از فانتزیاش احتمالا گفته وگرنه ژن ایرانی تیره ست.. 

وقتی که به دنبال آب راه می روی، وقتی که دنبال رویاها می روی، به ابر و باد به عنوان یک دوست فکر کن و قلبت را آرام کن... وقتی با دو پای خود می توانی راه بروی جایی نیست که نتوانی به آن برسی...

اسپری صورتی بخر بزن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

اسپری صورتی بخر بزن

😂😂😂😂😂🤣

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

همه یکم تیرگی رو دارن این طبیعیه ولی خب من شنیدم یسری ماسک های خونگی هست میزنن یا توی آب و جوش شیرین میشینن البته استفاده از پودر موبر هفته ای دوبار هم خیلی بهتر از ژیلت هست