2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهران نیستم متاسفانه، اما سوال داشتید بپرسید

سلام ببخشید شما وکیل هستین؟ 

درد بی درمان شنیدی؟                                              حال من یعنی همین،                                              بی توبودن، درد دارد                                                   می زند من را زمین....! 
بپرس ی چیزایی میدونم بهت میگم سوالت چیه

راستش دنبال وکیلم برای کارای طلاق و اینکه چون هیچ تجربه ای ندارم میخاستم قدم های اولیشو بپرسم که باید چیکار کرد 

اگه خوب تا کردی و نشد مچاله کن😏
راستش دنبال وکیلم برای کارای طلاق و اینکه چون هیچ تجربه ای ندارم میخاستم قدم های اولیشو بپرسم که بای ...

ببین برای کارای طلاق نیازی ب وکیل نیس واقعا ازشون مشاوره بگیر اگ میتونی خودت برو اینجوری هزینه کمتری میدی . طلاقدبحث پیچیده ایه اول باید دید طرفتم توافق ب جدایی میکنه یانه؟

راستش دنبال وکیلم برای کارای طلاق و اینکه چون هیچ تجربه ای ندارم میخاستم قدم های اولیشو بپرسم که بای ...

اگ طرف توافق نکنه و شما مدرک مهمی مثل کتک خوردن یا چیزی ک ثابت کنی تودادگاه ک جانت در امان نیس نداشته باشی کارت سخت میشه

اگ طرف توافق نکنه و شما مدرک مهمی مثل کتک خوردن یا چیزی ک ثابت کنی تودادگاه ک جانت در امان نیس نداشت ...

ینی بدون وکیل هم میتونم پیش برم؟ایشون اعتیاد داره وکلا دیگه نمیخام باهاشون زندگی کنم یه بچه ۴ ساله دارم 

ینی بدون وکیل هم میتونم پیش برم؟ایشون اعتیاد داره وکلا دیگه نمیخام باهاشون زندگی کنم یه بچه ۴ ساله د ...

من دیدم ک میگن اعتیاد بیماری‌ه و براخودشه بشما چه شما باید ثابت کنی ک اعتیادش برات خطر داره مثلا میزنتت یا تهدیدت میکنه اینچیزا . بچتم‌ک کوچیکه ببین اکثرا اونا ک اعتیاد دارن توافق میکنن چون حوصله رفت و آمد ندارن ب دادگاه اینچیزا بهتره بااش توافق کنی مثلا ی مقدار از مهرتو ببخش بچتو بگیر ببر

ینی بدون وکیل هم میتونم پیش برم؟ایشون اعتیاد داره وکلا دیگه نمیخام باهاشون زندگی کنم یه بچه ۴ ساله د ...

اره ی وکیل خوب ک با وجدان باشه پیداکن بگو پول ندارم فقط مشاوره بگیر ک باید چیکارکنی و پول نامه مینویسه بده اینجوری هزینه کمتره بگرد خانم وکیل ها بیشتر درک میکنن آن شا... کسی گیرت بیاد کمکت کنه

اره ی وکیل خوب ک با وجدان باشه پیداکن بگو پول ندارم فقط مشاوره بگیر ک باید چیکارکنی و پول نامه مینوی ...

ممنونم ازت بابت راهنماییت🥺برام دعا کن راحت بتونم پیش ببرم

ممنونم ازت بابت راهنماییت🥺برام دعا کن راحت بتونم پیش ببرم

خواسش میکنم . امیدوارم بهترینها پیش بیاد برات گلم فقط طلاق بزار آخرین راه واقعا بهترین راه نیس باز اگ‌میشه ترکش بدی یا بخاطر بچت بمون زندگیش نباشه گناداره طلاق ضربه بزرگیه واقعا آن شا... خداکمکت کنه

میخاستم برای طلاق اقدام کنم اولین قدم‌ محکمی که میتونم بزارم چیع؟و اینکه حتما با وکیل پیش برم؟

توی این مدت منزل خودت هستی یا همسر؟

اگر درخواست مهریه بدی، مال و اموال داره که فورا به مهریه برسی؟

ایا اخلاق بدی داره که بتونی با توجه به اون طلاق بگیری؟

اینا رو جواب بدید بهتون مفصل راهنمایی میکنم.